אין זיקפה עם אישה - יש באינטרנט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין זיקפה עם אישה - יש באינטרנט
    חגי
    13/11/2010

דר' שלום רב,

אני בן 40 רווק וגר באפריקה,
    חווית הסקס הראשונה שלי בגיל 18 היתה עם בחורה חלומית תחת השפעת אלכוהול ואולי בגלל זה לא היה שיתוף פעולה עם הקטן למטה.
    מאז במספר מיקרים (ודוקא עם בחורות שוות חיצונית) זה לא עבד.
    לעומת זאת, ברוב הפעמים אני סוג של חיית סקס (מזדמן) ואין לי בעיה גם לענג שתי בחורות יחד. בעיה נוספרת היא הגלישה באתרי פורנו (שם בלי שום בעיית זיקפה) לפחות פעם בשבוע, אני לא יכול לומר "התמכרות" כיוון שאני משחורר מהצורך שיש לי עיסוקים מעניינים יותר.
    ההבנה שלי היא שאני צריך את מוטיב השליטה בסקס ומפחד לאכזב בחורות מושלמות (שוב- מושלמות חיצונית), אני חושב גם שהעיסוק במין מזדמן ובאתרי פורנו פוגם ביכולת שלי לזוגיות ואהבה אמיתיים.
    אשמח לתגובתך העיניינית והנחרצת...
    אני חוזר על בעיה שחוזרת באתר, הבעיה שלי שאני באפריקה וכאן לא ניראה לי שיש טיפול סקסולוגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אין זיקפה עם אישה - יש באינטרנט - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/11/2010

גר באפריקה
    אתה הרי יודע את התשובה.
    טכנית אתה תותח כשאין סכנה לקירבה ריגשית עם בת הזוג רק עם איבריה הזמינים לך.
    הזקפה שלך מצוינת גם עם "רוזי"-יד ימין. גם שם אתה לא מסתכן בקירבה ריגשית.
    כשהבחורה נכנסת לקטגוריה של פוטנציאל לאכזבה או מבחן עם תוצאות הקשורות בהמשך קשר, אתה חושב שאתה "קטן" למטה ונסוג ע"י הכשלת הזקפה.
    אתה לא צריך קסולוג באפריקה.
    טוב יהיה אם תמצא פסיכולוג/ית שיחד איתך תכיר את המשוואה שבה אתה מייצר מיגננה מהסיכון שבקרבה ע"י הכשלת ה"קישוי".
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחלה דוק' תודה

חגי
    18/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו