מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זהות מינית ומשיכה לנשיםאלירן20/11/2010
שלום
אני בן 24 וקורה לי מגיל צעיר משהו מוזר שפשוט עוד לא יצא להיוועץ עליו או לדבר עליו
אני נמשך לשני המינים , ולפעמים קורה לי קטע כזה עם נשים שכשאני יודע שאני בא לחרמון עם גמירה ללא חדירה איבר המין שלי מתפקד כמו שצריך אך לפעמים כשאני יודע שאני בא לסקס מלא כולל חדירה אז כנראה שאני נרתע לפעמים והאיבר מין שלי "לא עושה את העבודה" , אני לא יודע למה זה קורה כי ברוב הפעמים אני מרגיש משיכה וחרמנות גדולה שאני עם אותה אישה , לפעמים אני חושב שזה אולי חרדת ביצוע או שפשוט בגלל שאני גם נמשך לגברים , בכל מקרה לגבי גברים הייתי אך ורק עם גבר אחד ולא קיימנו יחסים מלאים. אשמח לדעת מה לדעתך גורם לזה ? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהות מינית ומשיכה לנשים -אלירן
ד''ר יעקב מאיר וייל21/11/2010האמת אתה נוגע בשני מישורים בה בעת.
זה עם הגברים היה בינתיים חד פעמי. יכולותיך עם נשים משתנות לפי המצב באותו אירוע.
חדירה היא מצב שאתה מכיר. הימנעות של האבר מחדירה ע"י התרככות מחייבת עיבוג נוסף.
קרה שהצלחת לחדור לפעמים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אלירן21/11/2010כן קרה אבל בפעמים שזה קרה החדרתי אותו לזמן קצר מאוד ובדרך כלל הוא היה נופל טיפה ואז הייתי מסיים ע"י מין אוראלי או משהו , אני יותר מרגיש שזה משהו תפיסתי במחשבה שלי מאשר פיזי
ואגב תודה על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - אלירן
ד''ר יעקב מאיר וייל21/11/2010זה משהו תצפיתי בהתנהגות שלך. אתה "בודק" שזה יחלש גם הפעם.
חוץ מזה אתה לא בדיק נהנה ל"דפוק".
אתה רוצה שזה יהיה אחרת?
כך שתחדור והוא יתחזק עוד יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אלירן22/11/2010אני יכול להגיד שלפעמים כשמישהי זזה על איבר המין שלי עם איבר המין שלה ושנינו ערומים ,אז אני מאוד רוצה לחדור , אבל משהו עוצר בעדי אולי זה אותו חשש שאיבר המין יפול ושאני לא אאכזב אותה או את עצמי
למה הסקת מתוך זה שאני לא אוהב "לדפוק"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - אלירן
ד''ר יעקב מאיר וייל22/11/2010יש את החלק של החיכוך ההדדי שאותו אתה מחבב.
יש את החלק של ה"דפיקה" שזו עבודת האגן שלך על ציר הפין. חלק זה דורש חיבה לתנועה הזו ולפעולה "כנגד" .
חשבתי שמא אין בך את תאוות ה"דישה" הזו? זה מחזק את הנוקשות והיציבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אלירן23/11/2010אוקיי הבנתי פחות או יותר , אבל מה זה אומר?
כאילו אם אני פחות מחבב את זה? האם אני צריך איזשהו טיפול כדי לקיים
יחסי מין מלאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה אלירן
ד''ר יעקב מאיר וייל23/11/2010אתה יכול לנסות את תרופות ה"חיזוק" לזקפה כמו סיאליס, לביטרה, ויאגרה.
זה יגרוםליציבות בזקפה ואז תחווה משגל מלא עם חדירה פעולה מספיק ממושכת עם זקפה יציבה.
אחרי זה תחליט אם זה טוב לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)