מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חדירה אנאלית - הצמדות איבר המיןאלמוני23/11/2010
שלום
אבקש את עזרתכם הדחופה
קיימתי יחסי מין הומוסקסואלים עם בחור והוא חדר אלי מאחור. מאחר ושנינו היינו חרמנים בטירוף הוא נצמד אלי חזק בעת הגמירה , ושפך בתוכי. אני לא גמרתי. כאשר הוא ניסה לשלוף את איבר מינו הוא לא הצליח, הרגשתי כאילו פי הטבעת שלי לוחץ על איבר מינו ולא נותן לא לצאת. כול ניסיון לשלוף היה כרוך בכאבים לשנינו. היינו פשוט דבוקים אחד לשני להערכתי כ-10 דקות ואפילו מקלחת לא עזרה. לפתע הוא הצליח לשלוף את איבר מינו החוצה והרגשתי הרגשה של מין "ואקום" כזה שהשתחרר. איבר מינו היה נפוח קצת ואדום ועדיין זקוף (לא מתוח במלואו). עד למחרת פי הטבעת שלי היה רחב ופלט נוזלים (נדמה לי זרע שמעורבב עם נוזל כלשהו).
היינו מאוד בלחץ ממקרה זה ? מה קרה לנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצמדות איבר המין - אלמוני
ד''ר יעקב מאיר וייל23/11/2010מה שקרה זה כנראה שאיבר המין שלו נפס בכיווץ שרירי הסוגר שלך בפי הטבעת.
אתה זוכר בטח שכשגומרים הזקפה יורדת. התאוריה שלך נכונה לגברי ההתפסות כתוצאה מהכיווץ.
הנפיחות שלו בלי נוקשות קשורה ללחץ ולמניעת ניקוז הדם מהאבר.
בטח ירד לו ונרגע אחר כך.
פליטת הנוזלים מפי הטבעת המורחב שלך מובנת לאור זה.ה"נוזל הכלשהו" קשור בדבר האחר שיוצא לך מפי הטבעת כשאין שם מין אלא צואה.
להערכתי זה מה שקרה לכם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדירה אנאלית
אבא24/11/2010לאלמוני שלום,
ממה אתה פוחד? הלוואי עלי זיון כזה יום יום!
אני אוהב שחודרים אלי ואם תראה את פי הטבעת שלי איך הוא רחב תבין לבד.
אני לא חושב שיש סכנה בזה וזה הגיוני מה שקרה.
אגב זה קורה עם הזדווגות של כלבים לפעמים הם נדבקים אחד לשני עד שמשתחררים. זה כנראה מה שקרה לכם
גיי מאושר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)