זהות מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהות מינית
    אלמוני
    23/11/2010

שלום.
    אני בן 16 (כתה י') ומתגורר בתל אביב (רמת אביב), ובזמן האחרון מצאתי את עצמי בבילבול נפשי מייאש בנוגע לזהותי המינית. לפי מה שראיתי בפורום מגלים את הדברים האלה מוקדם יותר מגיל 16. ניסיתי להבין למה דווקא עכשיו התחיל הבילבול, אני חושב שזה בגלל שעד עכשיו היתעסקתי לרוב במבחנים ולימודים, או בחוגי הטניס וכדורסל שבהם הייתי, וגם משום מה, נחשפתי השנה ליותר הומואים ביום יום (יש לי 2 מורים הומואים בבית ספר שמלמדים אותי, ונחשפתי לעוד כמה מקרים של אנשים שאני מכיר שיצאו מארון).
    אני לא יודע אם קיים איזשהוא קשר במקרה הזה, אבל אני בחור מאוד גברי.
    מאז ומעולם נמשכתי לנשים, דמיינתי את החתונה שלי ואת הילדים. אני מאונן בדרך כלל פעמיים ביום כמה שנים ולעיתים רחוקות צצות תוך כדי מחשבות על בנים. אני גולש לעיתים רחוקות באתרי פורנו של הומואים ולרוב נהנה. (תמיד גלשתי באתרים "הרגילים" של פורנו). . ושנה שעברה נורא רציתי סקס (עם בת) וגם הייתי מאוהב בכמה בנות (כמה מהן היו שנה מתחתיי וחלק משיעור פיזיקה).
    הייתה לי חברה לפני כשנתיים, לא קשר רציני אבל די נהניתי איתה (בלי סקס).
    השנה גם בנות מחרמנות אותי ועושות לי חשק-מיני,אבל משום מה בנים עוד יותר. מעולם לא חוויתי סוג של קשר או אינטרקציה מינית עם גבר, אבל לפעמים אני חושב שכדאי לבדוק אם זה בשבילי. אני די נגעל מזוגיות עם גבר, וכמו שהרבה אומרים "זה לא דרכו של הטבע",
    בחיים לא הסתכלתי על עצמי כהומו או דו-מיני אבל עכשיו אני כבר מבולבל לגמרי ולא ברור לי מה אני. זה מוזר, כי כמו רוב הבנים בגיל שלי ידעתי על הנושא די הרבה, כמישהו שנחשף כל-יום לטלביזיה ומחשב על בסיס קבוע. יש לציין שתמיד הייתי בחור סקרן שרוצה לדעת ולנסות דברים חדשים. האם אני דו מיני, הומו או שאולי בעצם סטרייט וזה סתם קשור לגיל ההתבגרות ולהורמונים וזה יחלוף??.
    אשמח לקבל ממך כל עזרה!!

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית

הוספת תגובה

• זהות מינית - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    23/11/2010

זה נהדר שאתה כל כך נורמאלי. מתפתח גברי ואוהב את עצמך. גי 16 זה גיל טוב לתהות אם זה רק ככה או אולי גם ההפך. תהנה מהרפתקת החיפוש העצמי. בלאו הכי הולכים בדרך והחוויות מצטברות.
    אל תהיה עסוק בלדעת מה אתה, פשוט תהנה ממי שאתה ומאיך שאתה זורם בחיים.
    היום די לגיטימי שמורים הם לא מתחבאים ולא מחביאים את מי שהם באמת, גם כאנשים מיניים. גם לך מותר לשאול את השאלות. אל תפחד לשאול את נפשך מי אתה באמת.
    תהנה בדרך ותרגיש מנצח .
    בסופו של דבר משחק טניס מסתיים ואתה רק רוצה לנצח ולהנות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו