מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חדירה אנאלית הומוסקסואלית - המשךאבא24/11/2010
דר' שלום,
לא הצלחתי להגיב על תשובתך ולכן שלחתי הודעה נוספת בנוגע לתשובתך לשאלתי
חדירה אנאלית - הצמדות איברי המין.
אני חושב שמה שקרה הוא שמאחר ולא גמרתי , ורק הוא גמר בתוכי, "נפשית" לא הייתי מוכן להתנתק מהזין שלו ולכן שרירי פי הטבעת שלי לחצו על איבר מינו ומנעו מהדם לחזור ולזיקפה להיחלש. אציין כי במהלך אותה רבע שעה שהיינו דבוקים אחד לשני, נפלטו לי מהזין טיפות זרע ועד שהתרוקנתי כנראה "שיחררתי" אותו (את הזי) מתוכי.
כאשר ניסינו לראות מה קורה בחיבור של הזין עם הישבן הצבנו מראה אבל לא הצלחנו לראות כלום חוץ מאת האשכים של שנינו ושערות.
כול הנוזלים שיצאו ממני לאחר שהזין יצא זה זרע כי הכול נזל על הספה וראינו שזה זרע והרבה.
מה שרציתי לשאול זה האם זה מסוכן מה שקרה לאחד מאיתנו? האם זה דבר שיגרתי שקורה כי לא שמענו מעולם על דבר כזה? ובנוסף, מאחר והזין שלו די גדול, התרחב לי פי הטבעת ויומיים היא כבר רחב? האם הוא יחזור למצבו הנורמלי? אתמול הוא שוב חדר אלי ללא קושי בכלל, הזין החליק פנימה בקלות.
כאש הזין הצליח להשתחרר היה רעש של מין ואקום כזה כמו שחרור סתימה , ומייד נזל לי מהישבן כול הזרע שלו. האם זה תקין?
אנא תגובתך כי אני פוחד ומבולבל ומצד שני משתוקק שוב לחדירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדירה אנאלית הומוסקסואלית -
ד''ר יעקב מאיר וייל25/11/2010תהנה מתשובתו של "אבא". כל הדברים במקומם. אל תטרח להסביר את מה שהיה וכדבריו תהנה ממה שיש.
זכור -פי הטבעת ננה לתהליך ההוצאה.
אתה וחברך משתמשים בו בניגוד לכיוון התנועה הפיזיולוגי לעינוגכם.
אל תתפלא על כך שהגוף מגיב גם בהתגוננות.
אם כבר בחרת בהחדרות תהנה ממה שיש ואל תתלונן.
אין לי אמירה על החלק הנפשי והלא גומר יחד איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)