תסכול גדול מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסכול גדול מאוד
    נורית
    24/11/2010

שלום רב,

שלום רב,

אני בת 32 נשואה מזה כמה שנים. סביב סקס יש המון בעיות - לי יש וסטיבוליטיס וחשק מיני לא גדול... ולו יש חשק מיני גדול מאוד. יש תקופות בהן אנו מסתדרים טוב ויש תקופות שפחות. אנחנו נמצאים בטיפול זוגי ומנסים לפתור כלמיני בעיות..בין היתר יש משהו שמטריד אותי ואני מנסה להבין אותו לעומק על מנת לפתור את הנושא..

מאז ומתמיד החשק המיני שלו היה גדול. בלילות מבלי להיות מודע הוא מתחכך בי.
    בתחילת היחסים זה החמיא לי.. והחיכוך הוביל לגמירה שלו..
    לאחר מכן זה הפך למציק אך סביל... בתקופה האחרונה זה הפך להיות סיוט...

השאלה שלי היא האם יש דרך לפתור את הנושא הזה? מצד אחד אני מבינה שהוא לא עושה את זה בכוונה... זה קורה מתוך שינה.. משהו שהוא באמת לא מודע... מצד שני אני לא ישנה.. (השינה שלי גם ככה קלה) וכשזה קורה זה מגיע לרמת כעס ותסכול מאוד גדולים.

האם משהו מכיר תופעה שכזו? האם יש פתרון....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסכול גדול מאוד

הוספת תגובה

• תסכול גדול מאוד - נורית

ד''ר יעקב מאיר וייל
    25/11/2010

אני שמח שעם הווסטיבוליטיס וכל הצרות שהיא גורמת אתם ישנים חבוקים. והגוף שלו משדר את תשוקתו בנוכחות גופך המחובק.

שני הגופות מקבלים משהו במקרה זה כשההכרה-מודעות ישנה. אולי יש פיתרון לווסטיבוליטיס שלך?
    פני ותיעזרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו