לא יודעת איפה אני.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת איפה אני.
    מורן
    25/11/2010

אני בת 19 ולא נמשכת לא לבנים ולא לבנות.
    הייתי במערכות יחסים במהלך החיים שלי, ארוכות אפילו, אך מעולם לא היה לי הצורך במגע המיני. תמיד עשיתי את זה רק בשביל בן הזוג.
    חשבתי שהסיבה לכך אולי כי אני נמשכת לבנות אך רק המחשבה על מגע מיני עם בת מעוררת בי דחייה.

כרגע אני חצי שנה לא בקשר עם אף אחד ,כלומר גם בלי שום מגע מיני ,וזה לא חסר לי כלל.
    אין לי שום בעיה עם להיות לבד אבל אני גם לא יכולה שלא לתהות אם יש לי איזושהי בעיה בהתפתחות המינית.
    זה נורמלי? זה יכול להישאר ככה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת איפה אני.

הוספת תגובה

• לא יודעת איפה אני. - מורן

ד''ר יעקב מאיר וייל
    25/11/2010

השאלה היא אם יש לך מין בינך ובינך?" מין מחבר אותך לאחרים כשירות לצורך לא מיני.
    אז מה עם הצורך שלך בינך ובינך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההתייחסות.

מורן
    28/11/2010

ולשאלתך,לא אין לי גם בצורך כזה ביני לבין עצמי. בעבר הרחוק היה, בתחילת גיל ההתבגרות אבל עבר ושנים לא חוזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההתייחסות. - מורן

ד''ר יעקב מאיר וייל
    28/11/2010

אם היה לך זה לא מת. זה מתחבא!
    מה יוציא את זה מהמחבוא?
    יש כאלה שחושבים/מאמינים/מקווים/חולמים וכו'
    שזה יהיה קשר אהבה עם אמון ששווה בשבילו להפסיק להתחבא ואולי לגלות שהמין הוא לא מוצר צריכה אלא כלי להעברת אהבה וחיזוק קשר.
    סך הכל את סובלת ממחלת המא ה21 שימוש במין ככלי טכני,להשגת צרכים, לארגן מקום בחברה .............קיראי לזה כאשר תאבי.
    אם יש לך מזל אולי תמצאי מישהו שבשבילו שווה לטרוח ולמצוא את מה ששלך במחבוא כל כך הרבה שנים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מורן היקרה

קש"ת
    02/12/2010

משיכה מינית ודחף מיני הם דברים מורכבים ומגוונים, שבאים אצל אנשים שונים בכל מיני צורות, צבעים וגדלים. העובדה כי משהו נכון לגבי רוב האנשים, עדיין לא אומר שהוא נכון עבורנו. אנחנו אמנם חיים בעולם שבו העניין במין הוא גדול ומוחצן ומוצג לראווה בכל מקום, אך עדיין ישנם אנשים, המגדירים את עצמם א-מיניים, שפשוט אינם חשים את הצורך הזה. הרצון שלהם בזוגיות ובאהבה שריר וקיים, התחושות הרומנטיות זהות לאלה שחש כל אדם אחר, אך הדחף המיני או שאינו קיים עבורם או שקיים בעוצמה נמוכה מאוד. יש, לעומתם, גם אנשים אשר הדחף המיני אצלם קיים, אך הם נמנעים ממנו מסיבות כאלה ואחרות.
    לאיזו מן הקטגוריות הללו את שייכת? או אולי בכלל לאף אחת מהן, אלא משהו אחר? התשובה לכך נמצאת רק אצלך. זהו תהליך של חקר פנימי שאת צריכה לעשות עם עצמך כדי להבין מה נכון עבורך. בכל מקרה, חשוב לציין שאת לא חייבת לעשות שום דבר שאת מרגישה איתו לא בנוח או שאינך רוצה בו, רק בגלל שכל השאר עושים אותו או בגלל שבן-זוגך רוצה לעשות זאת. לא לגלות עניין במין זה לא דבר מביש או בעייתי או לא בסדר – אם זה מה שאת מרגישה, אז זה בסדר גמור, וזה, אגב, גם פחות נדיר ממה שהיית מתארת לעצמך.
    את חושבת שהיה יכול לעזור לך ללמוד עוד על הנושא הזה או לדבר עם אנשים אחרים שמרגישים דברים דומים? באינטרנט ניתן למצוא מידע רב על א-מיניות וכן פורומים ייעודיים לנושא.
    בכל מקרה, הדבר החשוב ביותר שיש לזכור הוא כי עלייך להקשיב לעצמך, לרגשותייך ולרצונותייך, ולתת לעצמך את המקום לחקור אותם ולהבין אותם לעומק. שום בחירה שתעשי לא תהיה מוטעית, כל עוד היא תבוא מהמקום שאת מרגישה שהוא הנכון ביותר עבורך.

בהצלחה
    אבירם
    קש"ת - קשב ותמיכה לקהילה הגאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת איפה אני. -מורן

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו