מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נטייה הומוסקסואליתאדם09/12/2010
שלום
אבקש את עזרתכם.
עד גיל 23 הייתי ככול הגברים , קיימתי יחסי מין עם נשים , נהנתי ומעולם לא עלתה בי המחשבה על הומוסקסואליות. או סקס הומוסקסואלי.
אני גם נראה גברי, ספורטיבי וכד'.
בערך בגיל 24 הייתי בכלא לתקופה של שנה. במהלך המאסר נאנסתי על ידי אחד האסירים , והוא חדר אלי. לא יכולתי להתנגד כי הוא היה חזק ואלים. זה קרה מספר פעמים, ובמרוצת הזמן התחלתי להנות מזה, ומסבל בהתחלה זה הפך לעונג בהמשך.
במשך המאסר אף הייתי מחפש את הזיון והגענו למצב שהיינו מקיימים סקס מספר פעמים ביום.נראה לי שגם הוא התחיל להנות מזה. הוא חיפש לזיין ומצא, ואני נהנתי מגירוי פי הטבעת בזה שהוא חדר אלי.
היום אני אזרח חופשי ומצאתי את עצמי פתאום מחפש סקס עם גברים . סקס עם אשה לא הצליח לי פתאום, ולא תפקדתי.
מה קורה לי? האם מבחור סטרייט לחלוטין שהייתי הפכתי להומו ?
פעם אמרו לי שהמקום הכי מגרה אצל גבר הוא פי הטבעת. ואם גבר סטרייט יתגבר על הבושה ויאפשר שיענגו אותו בפי הטבעת, מרוב שיהנה הוא יחפש את זה שוב.
האם זה נכון?
הגעתי למצב היום שאני לא מפסיק לחפש זיון עם גבר וכאשר אני מגיע למצב כזה, אני מייד מפנה אליו את הישבן לצורך חדירה /ליקוק.
פי הטבעת שלי הפך לרחב וחדירה אלי עם איבר גדול מצריכה מספר שניות בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטייה הומוסקסואלית - אדם
ד''ר יעקב מאיר וייל10/12/2010גילעת ואתה נהנה וגם סיפרת לכולם.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיון
אחד10/12/2010חבל שמנהל הפורום לא לוקח רצונות של אנשים ברצינות
אתה לא היחיד. ותיתפלא יש כמעט לכל אחד פוטנציאל לפתח נטייה להומוסקסואליות וזה קורה המון בגילאים בוגרים כאלה
גם אם נגעלת כל החיים שלך מהומואים ברגע שזה מתחיל זה נהיה יותר ויותר חזק ואתה רק מחזק את זה כשאתה ממשיך לאונן על גברים או לקיים יחסי מין עם גברים בידיוק כמו שסיפרת. אפשר לשנות את זה ולחזור חזרה שזה יגעיל אותך כמו פעם ולהמשך לנשים המצב הבריא. מה שאתה צריך לעשות מניסיון שלי זה תפסיק לאונן בכלל לפחות תקופה של כמה שבועות תפסיק לפנטז על גברים. אם אתה חייב לאונן מתישהו תאונן על בחורה או על סקס של גבר ואישה או של לסביות עדיף למרות שאתה לא תהנה שים לב, אתה לא תהנה מהאוננות הזאת בהתחלה אבל אל תידאג תאונן רק מידי פעם כדי לשחרר לחצים. בהתחלה זה כואב ללכת נגד הרצונות שלך אבל אתה תישתדל ותעבור את התקופה הקשה הזאת. תתחיל לעסוק בספורט בלי צחוק זה עוזר. אתה חייב פשוט לשבור את המעגל הזה ולעבור את הגבול שבין משיכה לגברים לבין משיכה לנשים זה ממש כך. ברגע שאתה תעבור את הגבול גברים כבר יגעילו אותך ואז יהיה לך הרבה יותר קל להמשיך בדרך הזאת. תישתדל לאונן כמה שפחות זה עוזר לחזור לעצמך.
אם תירצה עזרה תשאיר מייל שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחד-מה האימייל שלך?
m-o31/12/2011?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לבחור - דעת יחיד
אדם12/12/2010תודה על תשובתך -להלן המייל שלי - אשמח לשמוע ממך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
קש"ת12/12/2010שלום לך
הנאה ממין אנאלי (חדירה/ליקוק של פי הטבעת) היא לגיטימית וקיימת הן אצל נשים והן אצל גברים. יחסי מין אנאליים יכולים להתקיים בין גברים, בין נשים, ובין אישה וגבר (אפשר להיעזר גם באביזרי מין רלוונטיים כדילדו עם רתמה) והנאה מהם אינה מצביעה בהכרח על נטייתו המינית של אדם. נטייה מינית הומוסקסואלית או בי סקסואלית (משיכה ואהבה לשני המינים) אינה מתבטאת רק בקיום יחסי מין אלא כוללת את כל הרגשות המצויים בין בני אדם (אהבה, קנאה, חיבה, געגוע ועוד). ייתכן ואתה הומוסקסואל ,ייתכן ואתה ביסקסואל ואם הדברים הם כאלו ,פתרונות כמו שהציעו כאן לפני לא יצלחו. אי אפשר לשנות נטייה מינית! כל הניסיונות שנעשו עד כה ע"י כל מיני ארגונים ומטפלים לשנות נטייה מינית של א/נשים – לא הצליחו במקרה הטוב וגרמו נזק במקרה הרע.
ייתכן גם שאתה סטרייט שאוהב מין אנאלי, וזה אחלה ורק חבל לי שהניסיון הראשון שהיה לך בזה היה בסיטואציה כזו טראומטית של כלא ואונס.
באם תרצה לשוחח על הנושא, אנו כאן בקש"ת, קו הקשב והתמיכה של הקהילה הגאה, נשמח להקשיב לך.
עדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל12/12/2010הרה תומכים יש לשאלתך התנסותך בחדירה החדרות. אנא השתמש בתמיכתם הם רוצים לעזור לך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי אוי המון טעויות יש לכם
אחד12/12/2010נניח בצד לרגע את הנושא האם הומוסקסואליות היא רק משיכה מינית או גם משיכה ריגשית. כל אחד יכול להגדיר איך שהוא רוצה את זה. אבל זה לא משנה הבן אדם מתלונן על כך שהשתנתה לו הנטייה המינית בלבד (קרי חרמנות נטו)
נניח גם את הטענה (השגויה) שלכם שהוא אולי הומוסקסואל, כמו שהוא ציין בעבר היה נמשך לבנות ומקיים איתן יחסי מין, לא נתלונן על זה
אתם אומרים שלא ניתן לשנות נטייה מינית - הרי הוא בעצמו מספר שפעם היה נמשך לבנות והיום לא, והוא כן נמשך לבנים. אז איך הבאתם את זה שנטייה מינית לא יכולה להשתנות?
עכשיו אשמח לעשות לכם קצת סדר. יש נטיה מינית ויש נטיה מינית, יש אנשים שממש הומואים מוחלטים, כל החיים היו כך מעולם לא נמשכו לבנות, ייתכן שאת אלה לא ניתן (לפחות כיום) לשנות את הנטיה המינית שלהם. לגבי אנשים שבגיל 23 השתנתה להם הנטיה המינית אתם טועים ובגדול. אני שינתי את הנטיה המינית שלי. הייתה לי תקופה שהתחלתי פתאום לאונן על גברים לאט לאט זה גירה אותי ומצאתי את עצמי נמשך לזה יותר ויותר, ובנות - כבר לא משך אותי בכלל. לקח לי חודש אחד בידיוק של עבודה קשה מהיום שהחלטתי לחזור לעצמי ועד שהשגתי את המטרה. אחרי חודש כבר הומואים הגעילו אותי. יש לא מעט כאלה אגב, אין לי את הסטטיסטיקה אבל נידמה לי שמדובר באחוזים מאוד גבוהים של הצלחה.
אני יודע שיש להרבה אנשי מקצוע להגיד שאי אפשר לשנות את הנטיה המינית בדרך כלל זה גם ניספח לטענות שזה בסדר להיות הומו ואין סיבה לשנות את הנטיה המינית. שתי הטענות האלה לא נכונות. יש הרבה רע בזה ולמזלנו כן אפשר לשנות במיוחד אצל אנשים שהיו פעם סטרייטים.
לי מפריע שאתם מפיצים טענות שגויות. עם כל הרצון הטוב שיש לכם לעזור אתם בעצם לחלק עוזרים ולחלק גדול מזיקים. בא בן אדם אומר שבגיל 23 אחרי תקיפה מינית השתנתה לו הנטיה ואתם כבר הלבשתם עליו תוית של הומו ושזה לכל החיים ואל תידאג חמוד זה בסדר להיות הומו.
אתם לא בסדר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם תשים לב
נו באמת13/12/2010הם לא טוענים שהוא הומו בגלל שהוא נהנה ממין אנאלי אלא מציינים את העובדה שלהנות מיחסי מין אנאליים יכול כל אחד, בין אם הוא הומו, בין אם הוא בי ובין אם הוא סטרייט. וכן, הם נותנים לגיטמציה ללהיות הומו או בי (או סטרייט) והם נותנים לגיטימציה להנאה מיחסי מין אנאלים. למה לא? אם זה עושה למישהו טוב ואף אחד לא נפגע אז למה לא?
אתה לעומת זאת חושב שלהיות הומו זה דבר רע. זכותך, אבל ברגע שאתה נוקט עמדה שיפוטית כלפי זהותו של מישהו , כל ההתיחסות שלך למעשיו משתנה, כך שכל דבריך למשל לגבי שינוי הנטייה המינית, מושפעים מגישה זו. ולא - אי אפשר לשנות נטייה מינית. אם אתה הומו - אז אתה הומו. ארגונים כמו עצת רפש שאתה כל כך תומך בדרך שלהם רק מאמללים אנשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את תשימי לב
אחד13/12/2010תיראי שהם רשמו לו ייתכן שאתה הומו וייתכן שאתה ביסקסואל למרות שהוא לא ציין בכלל רגשות אלא רק הנאה מינית שזה בכלל מנוגד למה שהם אמרו מהתחלה. זה הבעיה שלכם אתם מנסים למשוך כמה שיותר אנשים להיות הומואים ולהגיד שזה בסדר!
אתם גם חושבים שאם אתם הומואים שלא יכולים להשתנות זה אומר שכולם כמוכם ומפיצים שטויות ברשת.
לא התייחסת בכלל למה שאני אמרתי. הנטייה המינית שלי השתנה פאום בגיל בוגר יחסית נמשכה כמה חודשים והצלחתי לעצור את זה ולחזור חזרה להיות סטרייט. היום גברים מגעילים אותי ואני נמשך לנשים ויש לי חלומות בלילה על נשים כך שאת זה אתם לא יכולים להכחיש. מה אתם אומרים על זה? אמרתם שנטייה מינית לא יכולה להשתנות.
שמעתי על העמותה ההיא הם ניראים לי סתם שרלטנים שלא יודעים כלום במילא. אבל נטייה מינית בהמון מקרים יכולה להשתנות.
להיות הומו יש בזה לא מעט דברים רעים מי שאין לה בעיה איתם זה זכותו. אבל לשלול כל אפשרות כזאת ולמשוך כמה שיותר להיות הומואים זה אינטרס מובהק שלכם וזה שקר להגיד שנטיה מינית לא יכולה להשתנות רק בגלל שאתם לא מצליחים!
אני לא שונא הומואים. אני שונא שקרנים כמוכם שמנסים למשוך אנשים להיות כמוכם מתוך אינטרס שלכם במסווה של "עזרה לזולת"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטייה הומוסקסואלית
אדם13/12/2010חברים,
תודה לכולם על העזרה
אני רק רוצה להוסיף שאני נהנה ממין אנאלי /ליקוק פי הטבעת לאחר שהרגשתי וחוויתי את זה. כמובן חבל שזה קרה בסיטואציה שהייתה. נקודת הגירוי המהנה אצל גבר היא בפי הטבעת , ולא משנה מי ישחק לגבר שם - הוא יהנה מזה. מרוב שנהנתי חיפשתי את זה שוב ושוב עד שלא יכולתי להפסיק עם זה. כמובן שאני גם נהנה מזה שאני מחוזר וזה לא משנה אם זה בא מגבר או אשה.
היום קשה לי לחזור אחורה להיות סטרייט כבעבר ואני מחפש כול דרך לשכוח את עברי ההומוסקסואלי.
דבר נוסף, ציינתם שהומוסקסואליות מתבטאת לא רק במין אלא גם ברגש, געגוע, קנאה ,רצון להיות יחד עם גבר וכד' . אני מדגיש זה דבר שלא קיים בי ואני משוכנע בכך מעל לכול ספק. אני מתגעגע רק למין עצמו ולהנאה שבו. אני לא רואה עצמי מתגעגע או מתאהב ורוצה לחיות עם גבר ואף פעם לה הצלחתי להבין מה גורם לשני גברים /נשים
להתחתן. פשוט לא מסתדר לי ואני חושב שזה לא נכון.
אני מאוד הייתי רוצה לשמוע איך הבחור הצליח לחזור להיות סטרייט כפי שכתב
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לבחור שכתב את דעתו
אדם15/12/2010תודה על תשובתך
אשמח אם תכתוב למייל הפרטי שלי , אני מאוד רוצה לשמוע ממך איך יצאת מזה
ואיך הפסקת לחשוב על מין הומוסקסואלי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קשורה בעניין
עוד אחד26/12/2010אני מקרה קצת שונה וראתי את הדברים שכתבתם.. אני בן שש עשרה וחצי וכל הזמן הייתי מאוהב בבנות ונמשכתי לבנות וכן יש לי חברה עוד מעט שנה ואנחנו שוכבים ואני כן נמשך אליה מצד אחר אבל לפני כמה שנים התחלתי לפנטז על גברים אבל ממש לא להרגיש משהו
איך אני הופך לסטרייט מוחלט ואני כן מאמין שאפשר להשתנות וגם אני שמעתי כמה מקרים כאלה שעבדו אז עובדה.. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
דניאל15/01/2011שלום אני חייב להביא את הסיפור שלי גם כאן
אני בן 29! נמשכתי לבנות כל חיי אוננתי על בנות הבעיה שהייתי מאד ביישן ליד בנות ולא ביישן ליד בנים כי לא נמשכתי אליהם, ואז גיליתי את הליידיבוייס או טרנסקסואליות האוננות היתה חופשית יותר משום מה כי זה כמו בנים,בהתחלה נמשכתי לאישה ולאט לאט נמשכתי לזין , הבעיה שבחיים האמיתיים אני מאד נמשך לבנות אבל מול המחשב הגעתי למצב שאני לא יכול לפרוק את כל החשק המיני שלי לאחר מסיבה יש בלבול בין המציאות שבה אני נמשך לבנות לבין הפנטזיה שלי שזה טרנס
איך זה יתכן שגבר משנה נטייה מינית בגיל 24!?, אני יכול לומר שהפורנו שטף לי את המוח ושינה לי משהו שם, ואני לא יודע מה לעשות עם זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
דניאל15/01/2011היה לי סקס עם יותר מ10 בחורות וכמה אהבות בחיי וגם היום יש לי חברה עומד לי מאד בקלות מבנות ככה שלא תהיה לכם סיבה לומר שאולי אני חושב שאני סטרייט
אבל הפנטזיה של זין או טרנס או לפעמים אפילו לשחק את החלק הנשי בסקס זה דבר שמתחזק מגיל 24
איני יכול להמשך לבנים , אבל כל פעם שאני נכנס לפורום כלשהו אומרים לי שהומו זה דבר שעובר בגנים...אבל מה עובר בגנים המשיכה לזין או המשיכה לגברים או המשיכה
הרגשית איך משיכה רגשית יכולה לעבור בגנים ומה כאילו המוח מעביר לך בתורשה תמונה של זין ואומר לך להמשך לזה?!
זה לא נראה לי הגיוני בכלל שזה עובר בגנים משהו פה לא מסתדר לי
ואז עלה בי הרעיון שעניין המשיכה הוא כמו הניסוי של פבלוב בגירוי בלתי מותנה
בהתחלה אוננתי על בנות עם זין וזה יצר אצלי התנייה חיובית והמוח שלי פשוט המשיך עם זה עד שהזין יצר אצלי גירוי רק כשאני רואה אותו בגלל שהמוח שלי מקשר את הזין למשהו מיני..ואז המוח מלמד את עצמו לאן להמשך ואז לא משנה אם הזין מחובר לבנים או בנות הוא ימשך לזה
בכל מקרה זו התאוריה שלי לפחות לפי מה שקרה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל15/01/2011דניאל,חיים רק פעם אחת.
תתנסה ותחווה את הגשמתך העצמית
הפורנו שייך לחברת הצריכה של המאה ה21.
אין תשובה אחת נכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)