מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי סיפוק מיני עקב תרופותישי20/12/2010
שלום
אני סובל תקופה ארוכה מאי סיפוק מיני עקב נטילת תרופות נוגדות דיכאון , התרופות שנטלתי : אפקסור , רדזין , וכעת למודקס פרפנן וקסנגיס.
הזיקפה והאורגזמה חלשות ואינני מרגיש את תחושת ההתפרקות והסיפוק לאחר קיום יחסים - כמובן שכשלא נטלתי תרופות לא היו לי בעיות ונהנתי ממין עד השמים.
להפסיק את התרופות אינני יכול כי אז אסבול מחרדה ודיכאון.
ויאגרה סיאליס ולויטרה לא עזרו לי בכלל להעצמת תחושת ההנאה והאוגרזמה הן רק נתנו לי זקפה חזקה.
מה עוד אפשר לעשות דוקטור יקר?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי סיפוק מיני עקב תרופות ישי
ד''ר יעקב מאיר וייל20/12/2010בעיקרון כדאי להתיעץ עם הרופא שרושם את התרופות. הן כולן משפיעות על תזמון השפיכה. טוב להתיעץ עם רופאך המטפל. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר וייל
ישי21/12/2010תודב רבה על תגובתך.
הבעיה היא שהתיעצתי עם הרופא כמה פעמים ,זאת הסיבה שהחלפתי כבר הרבה סוגי כדורים אך ללא הועיל - כל התרופות היזיקו לי לתיפקוד המיני.
האם יש לך עצה נוספת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר וייל -ישי
ד''ר יעקב מאיר וייל21/12/2010אני מקשה להעניק לך תשובה אלקטרונית פשוטה.
האם יש לך בת זוג? קבועה?
האםצאתה מחלים מהדכאון בזכות הטיפול?
האם זכית לטיפול פסיכוטרפי?
אלו נושאים ראויים להיבחן. אובדן העונג הוא לא פעם חלק מהדיכאון עצמו ולאו דווקא חלק מתופעות הלוואי של התרופות.
רשימת התרופות הארוכה שציינת אינה תורמת לי להבין את מה שקראת לו "מחלתך".
ללא ספק חלקה פוגעת בזיקפה.
העונג הוא לא רק טכני בשפיכה אלא גם משהו בינאישי.
נסה לפרט יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוט נרחב - כבקשתך
ישי21/12/2010אני נשוי שנה וחצי , אשתי היא היחידה - הריאשונה והאחרונה - שאיתה קיימתי יחסים.
אני בטיפול פסיכולוגי -פסיכותרפי ופסיכיאטרי מגיל 16 .
ניסיתי לפחות ששה- שבעה סוגי תרופות (ציפרלקס, אינרונקס ועוד וכעת למודקס ופרפנן), מה שבאמת עזר לי מכל השיחות והתרופות זה אפקסור אך הוא היפריע לי לתפקוד המיני , הפסקתי לתקופה מהאפקסור ויחסי המין שלי היו מצויינים ומספקים ביותר , אך מיד חזרו שוב החרדות והדכאונות ולכן חזרתי לטיפול תרופתי . ניסיתי כמה סוגי תרופות שאינן פועלות דרך הסרוטונין אך הבעיה היא - גם שאין להם אפקטיביות כמו האפקסור וגם שהן פוגעות לי בתפקוד המיני ( אמנם פחות מהאפקסור).
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ישי21/12/2010אני מוסיף הדגשים ופרטים שהחסרתי בתגובתי הקודמת.
רק טיפול תרופתי עוזר לי.
כשלא נטלתי תרופות -על אף שהייתי בדיכאון - הדכאון לא פגע לי בהנאה מקיום יחסים.
יחסי הבין אישיים עם בת זוגי הם יחסים מצויינים - מלאי אהבה, רומנטיקה ומשיכה.
ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל23/12/2010אז מה זה הדכאון שלך? אתה נהנה ממין ומיקירבה. מקבל תרופות לא רק לדיכאון.
לא יודע לעזור יותר באלקטרוני. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)