חשוב ודחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב ודחוף!
    mil25
    25/12/2010

שלום,
    לחבר שלי יש בעיה בתפקוד המיני שלו ואולי תוכל לעזור בבקשה כי אני והוא בבעיה.
    אז ככה.. הוא מספר לי שהוא מאונן אז תמיד עומד לו אבל איכשהו יוצא מצב כשאנחנו מנסים לשכב אז לא עומד לא ישר יורד וזה משו מאוד מוזר .. כי כשהוא לא לידי ומאונן ממש עומד לו אבל כשהוא איתי ואנחנו רוצים לעשות אתזה אז לא מצליח והוא שם קונדום ואז זה ירד לו ולפני עמד לו הוא עוסק בספורט בשחייה השאלה שלי האם זה משו מאוד מסוכן בשבילו או שזה קשור לספורט אצלו או ללחץ שהוא נמצא בו?

אשמח לתשובה במהירות

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשוב ודחוף!

הוספת תגובה

• חשוב ודחוף! - mil25

ד''ר יעקב מאיר וייל
    25/12/2010

לך יש בעיה עם התפקוד המיני של החבר שלך. הוא מלכתחילה מתפקד היטב עם בת זוגו הראשונה=יד ימינו. אני קורא לה רוזי. התופעה מוכרת והוא יחד איתך צריכים סבלנות כדי ללמוד "סיגנון" שחיה חדש איתךצ וביחדצעם שותפה שגם לה יש ציפיות.
    תזכרי ש"רוזי" לא נהנית או מסתפקת מלעשות לו את זה. היא חלק ממנו הסיפוק שלו זה הסיפוק שלה. הוא לא רגיל עדיין להעמיק את הקשר עם בת זוג שיש לה ציפיות וצרכים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו