מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זהות מיניתשגיא26/12/2010
שלום אני בן שש עשרה וחצי, יש לי חברה כמעט שנה ואני כן נמשך אליה ואנחנו מקיימים יחסי מין והכל הולך טוב אבל במחשבות שלי שאני מאונן אני חושב על גברים ואילו גם חולם ומסתכל על זה גם באתרי סקס.. אני נורא אוהב את חברה שלי וכמובן נשים.. אני לא יודע מה אני ואני מקווה מאוד שאני סטרייט וזה סתם בלבול כזה של הגיל..
יש לנו בבית ספר הרצאות על זה ואמרו פעם אחת שכל אח זכר גדול למישהו מגדיל את הסיכויים של המישהו הזה להיות הומוסקסואל ולי יש שלושה אחים זכרים.. מה זה אומר? תודה עומר
ועוד דבר - בן אדם דו יכול לחות חיי סטרייט? וכעבור כמה זמן באמת להיות סטרייט? כי שמעתי על מישהו שהיה הומו והפסיק להסתכל על אתרי פורנו להומואים והפסיק לחשוב על זה כמה שהוא יכל ובסוף נמשך לבנות..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהות מינית -שגיא
ד''ר יעקב מאיר וייל26/12/2010אתה בן 16 וקצת. אתה בטח קצת מבולבל לגבי מה אתה.
אתה קצת דו- אבל עושה אהבה עם אישה.
אין לי תשובה מוחלטת לאן אתה שייך פרט לאמירה שאתה מיני וזה טוב לך.
במוקדם או במאוחר ינסו הסוכנים של אתי ההומוסקסואלים לשכנע אותך שאתה שייך אליהם.
מבחינתי אתה סקרן , מיני, ורוצה ךהשתייך למשהו שברור לך.
לא שמעתי כמה קירבה רגשית אתה חווה עם החברה? תתחיל מזה ולך הלאה במשעולי החיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שגיא26/12/2010לא הבנתי מי אלו הסוכנים של אתי.. ויש לנו הרבה קירבה לי ולחברה שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)