מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא בא לי יותר על אשתינעים29/12/2010
שלום.
אני בן 55 ואשתי מתקרבת ל-50 ויש לנו 2 בנות .
אשתי בכל השנים לא הייתה משהו בשטח המיני מבחינת חשק ומבחינת רצון והנאה להשקיע אצלה זה נראה כחובה שעליה לעשות וי .
בגלל הבדלי הצרכים שהלכו וגדלו במשך השנים נאלצתי לגרור אותה ליעוץ מיני שלצערי לא קידם אותנו אולי גרם לאשתי להבין שהנשואין יתפרקו לה כתוצאה מחוסר החשק וההשקעה שלה במין ושינתה את גישתה והגבירה את תדירות היחסים עבורי על מנת לקבל שקט תעשיתי כמובן .
הבעיה שבשלב מסוים השלמתי למצב אבל בזמן האחרון המצב הדרדר מחדש ותדירות היחסים ירד שוב וללא קשר לתדירות היחסים נעשים למעני בלבד כאשר ברקע נאמר שהיא לא נהנת מזה כל כך ומבחינתה היא לא צריכה את זה ולא נהנת מהחדירה וכמובן הפסיקה ממזמן להשקיע ולנסות להגיע לאורגזמה .
אני מסתובב עם תחושות איומות בנושא כאילו עושים לי טובות או V על מנת לקבל שקט בבית , היחסים נעשים בצורה מכאנית על מנת לסיימם כמה שיותר מהר ולהפטר מהסיפר .
אני מרגיש מיואש וחושב על גירושין ואו נשים אחרות מה שלא עשיתי עד היום .
אני רוצה לציין כי כל שיחה איתה בנושא מביא לשיפור קל לתקופה קצרה מאוד וזה פשוט נמאס לי .
מה המלצתך ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בא לי יותר על אשתי - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל30/12/2010גדעון שלום,
לפי סיפורך אתה שנים רוצה לעזוב ולא מעיז מסיבות שאינן ברורות.
אתה מקבל שירותי מין פאסיביים. נסיונכם המשותף לא הפך את רעיתך למוצפת במיניות ודורשת.
נסה אולי להבדיל בין השותפה לילדים המשותפים, משכנתא ושאר פעילות זוגית משפחתית ובין בת הזוג המינית שאתה פנטז עליה.
מה שבניתם שייך לשניכם. האם יש טעם לפרק אותו? ועוד בשביל פנטזיה שיכולתך להגשימה לא עמדה אף פעם למבחן.
הרבה זוגות חיים כמותכם. הפנטזיה שהמין יחבר אתכם מושפעת מתרבות המאה העשרים. היא מקודמת ונסחרת .
חשוב על כך חלק גדול מהגברים בעולם חשים שעושים להם "טובה".
יכולתך למצוא מישהי שתחשוק בך ותבטא את זה בהתחברות המינית ביניכם לא עמדה למבחן במהלך שנות חייך. לעומת זאת התלוננת לא מעט והאשמת אותה לרוב. חבל שלא בניתם חברות שתלווה אתכם בניחותא לשלב הבא בחיים.
אם אתה מרגיש שיש לך את האומץ תידבר איתה ואולי תתנסה עם מאהבת שגם תחשוק בך.
זכור שבחירה מעין זו מחייבת לתת לאשתך את הזכות למצוא "אהוב" שיענה לצרכיה הרגשיים גם המיניים אולי.
נסו אולי לקבל יעוץ זוגי לא בהכרח סקסולוגי.
בהצלחה ושנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)