מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובדת עצותאובדת עצות29/12/2010
שלום לכולם,
אני בת 21 ונמצאת בזוגיות מדהימה עם חבר תומך ונפלא כבר 10חודשים
אתמול יצאנו למסעדה ושתינו יין עם האוכל ואחר כך הלכנו לשבת בפאב שם שתינו קצת בירה.
דברים התגלגלו והתחלנו לדבר על פנטזיות מיניות, שנינו מאוד פתוחים ויש בנינו קשר נפלא גם בתחום הזה אנחנו לא מתביישים ומדברים על הכל.
אבל בשיחה הזאת הגיע נושא שמאוד הפתיע אותי ולא ידעתי איך להתמודד.
חבר שלי אמר לי שהיו לו בעבר פנטזיות על גברים ושהוא אפילו נכנס לאינטרנט כמה פעמים, אני לא רוצה להיות בוטה מדיי ולשתף עד הסוף אבל הוא סיפר לי על עוד דברים שנראים מהנים בעיניו בכל הנוגע לגברים ואני הייתי קצת בהלם אפילו לא שאלתי אותו שאלות. לא ידעתי איך להגיב ואפילו מה לחשוב..אבל המשכנו לדבר ועל פניו הכל היה בסדר, חזרנו הביתה ולמחרת בבוקר כשנסעתי לעבודה התחילו לעלות לי שאלות
איך לא שאלתי דברים? זה באמת הייתה תקופה של חקירה של נער מתבגר או שיכול להיות מעבר לזה? לדבר איתו על זה? ואם יכול להיות שבסופו של דבר אני אפגע בגלל זה?
שלחתי לו הודעה שאני קצת לא יכולה להפסיק לחשוב על זה, שזה מוזר לי ושיש לי שאלות, הוא ענה לי שאין לי מה לדאוג ושהוא סטרייט. יותר מאוחר היום דיברנו בטלפון ואמרתי לו שאני רגועה ושאין לי מה לשאול אותו אז שיתעלם מההודעה.
ועכשיו כל הדרך הביתה מהעבודה נלחמתי בדמעות שעמדו לי בגרון כי הרגשתי שפתאום גיליתי צדמאוד גדול באישיות שלו שהוסתר ממני עד עכשיו (ואני בהחלט מבינה את זה כי זה לא נושא שמעלים לשיחה כל כך מהר) ושאני מאוד מפחדת ממה שעלול לקרות.
חשוב לי להגיד שאני בחיים לא הייתי חושבת בכיוון הזה, הוא תמיד גילה עיניין בבנות ואני מרגישה שיש בינינו אהבה גדולה ומשיכה גדולה אבל התחלתי לחשוב שאולי יכול לקרות מצב שבו למרות כל זה הוא לא כנה איתי עכשיו.
אני כותבת כאן כי אני רוצה שתעזרו לי להחליט מה לעשות, ברור לי שאני לא אתעלם מהנושא אבל אני לא יודעת איך לפנות ומה להגיד
חבר שלי בנאדם מאוד כן ואמיתי עם לב זהב אני באמת חושבת שהוא לא היה משלה אותי ואו מרמה אותי אם הוא לא היה רוצה להיות איתי אז היינו נפרדים.
אני באמת אשמח אם תוכלו לעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובדת עצות -
ד''ר יעקב מאיר וייל30/12/2010יופי שאת נותנת אמון בפורום ושואלת. סופו של דבר זה החבר הנפלא והסקרן שלך שיש רעיונות נוספים. זה שהוא יכול להתעניין במיניות של גברים אחרים מצביע על פתיחותו. אין מה להתבלבל הוא עדיין מאהב נפלא וקשוב.
ביני ובינך כשמישהו מעיז לבדוק חלקים נשיים שבו זה הופך אותו למאהב טוב יותר. יתר על כן הוא גם יכול להיות חברה עם "דגדגן" ענק. תהנו אחת מהשניה. גם לך יש הזדמנות ללמוד ולחוות דברים חדשים.
מצטער שאני משלים עכשיו תשובה שכבר קראת את חלקה הראשון.
שנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)