מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם חבר שלי הומו?נטלי11/01/2011
היי אני נטלי בת 27 אני יוצאת עם בן זוגי שנתיים אנחנו בני אותו גיל עוד לפני שהתחלנו לצאת הוא סיפר לי שביל 17 היו לו התנסות מינית עם גבר (זה היה סטוץ בשירותים) בזמן העבודה כמלצר ולאחר מכן פעם שנייה הייתה לו התנסות עם חברו לעבודה שהוא טוען שהוא רק ירד לו לאחרונה חבר שלו מהצבא הגיע אלינו לביקור הוא טוען שהם אוהבים אחד את השני כמו אחים אבל משום מה אני חוששת שגם איתו הוא ניסה אתמול העליתי את הנושא ושאלתי אותו האם היה לך איתו משהו הוא ענה לי ממש לא אנחנו כן התנשקנו כן התקלחנו ביחד כן ישנו באותה מיטה במהלך השירות אבל אף פעם לא היינו ביחד למרות שחבר שלו רצה בזמנו הוא טוען שהוא רמז לו כל הזמן והוא פלט היה לי מישהו אחר בצבא בזמן שהייתי שיכור אני לא יודעת מה לעשות בטוח שיש עוד דברים שאני לא יודעת אני לא יודעת מה יהיה אם נמשיך את הקשר אני לא רוצה להתעורר יום אחד ולגלות שהוא עזב בגלל דבר ולהגיד לעצמי ידעתי חבר שלי טוען שהוא לא נמשך בכלל לגברים וכל מה שהיה היה בצעירותו הוא רצה רק להתנסות , ועוד דבר הוא כל פעם מבקש ממני מין אנאלי ,ואני לא מוכנה לעשות את זה כי פשוט אני לא אוהבת אני מבולבלת הקשר שלנו טוב אנחנו חברים טובים אבל אני צריכה ייעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם חבר שלי הומו בארון
יוליה29/04/2014אני יוצאת עם בחור מספר חודשים. אנחנו בני 29 ואין לו ניסיון רב עם בנות. קשה לי לגרום לו לזיקפה כאשר הוא לא לגמרי בעניין וגם אז הוא מתקשה להחזיק אותה לאורך זמן ולגמור. אני חוששת שהוא נמשך למין השני ואולי מתכחש לזה למרות שהוא מאוד אוהב אותי. איך אפשר לדעת בלי לשאול אותו ולהעליב אותו בחשדותיי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם חבר שלי הומו? - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל11/01/2011נטלי שלום שאלותיך מוכרות. הוא לפחות יודע מה הוא לא. מה יקרה אם יום אחד תגלי שאת נמשכת לחברה?
זיכרי החיים זה לא תעודת ביטוח. תמשיכי בדרך ותהני ממה שיש לך ומהרפתקאת החיפוש הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)