זקוק לייעוץ נוסף בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוק לייעוץ נוסף בבקשה
    זקוק לדעה
    12/01/2011

אנחנו זוג בני 23 ולחברתי אין חשק מיני.אנחנו כמה חודשים ביחד.בחודשים הראשונים שכבנו הרבה אך עכשיו אנחנו כמעט ולא שוכבים.אין לה חשק.(אנחנו שוכבים בערך פעם בחודש כאשר היא מסיימת את המחזור -אז יש לה חשק מיני)
    היא טוענת שהיא נמשכת אלי ושהיא אוהבת אותי ולכן לא ברור לנו ממה זה נובע.
    הדבר מפריע לנו מאד ויצר ויכוחים ואי נעימות כמה פעמים.
    לפני מספר ימים היא סיפרה לגניקולוג שלה והוא טען שלדעתו זה בגלל שהגוף התרגל לגלולות שהיא לקחה(5 שנים היא עם אותן סוג גלולות) ושינה לה לסוג אחר וטען שלדעתו זוהי הבעיה.

חשוב לציין שאנחנו כל יום ביחד ובשעות שאנחנו לא ביחד ישנו געגוע הדדי בין שנינו.האם הירידה בחשק המיני היא בגלל שאנחנו כל הזמן ביחד ?
    כמו כן יש לה עבודה טובענית ובקרוב היא מסיימת אותה.

רציתי לקבל דעה נוספת האם זה אכן בגלל הגלולות או שישנה סיבה התנהגותית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוק לייעוץ נוסף בבקשה

הוספת תגובה

• זקוק לייעוץ נוסף בבקשה - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/01/2011

זה לא רק בגלל הגלולות.
    הסיבה אינה פשוטה כמו משהו שלוקחים מבחוץ-גלולה.
    הסיבה קיימת בינה ובינה. זה לא בגללך . היה כדאי לה להתייעץ לא על המסך. נראה שהקשר שלכם שווה התייעצות מקצועית ולא דיגיטאלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לד"ר

זקוק לדעה
    13/01/2011

הבעיה היא שזה נמשך בערך 4 חודשים ובהתחלה שהייתי מעלה את זה היא טענה שלדעתה אין שום בעיה כי היא כן נמשכת אלי היא כן אוהבת אותי והיא כן נהנת שאנחנו שוכבים לטענתה פשוט אין לה חשק היא אומרת שהיא עייפה ושלא בא לה.ורק לפני שבוע שדיברנו שוב היא הסכימה איתי שישנה בעיה כי היא לא מבינה למה אין לה חשק אם הכל טוב אז הצעתי לה שנלך לטיפול אבל היא מתנגדת ואני לא כל כך יודע איך לגרום לה לבוא איתי.בנתיים רק שינו לה את המרשם ורק משבוע הבא היא תתחיל לקחת את המרשם החדש של הגלולות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לד"ר - תגובה זקוק

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/01/2011

אני מיע שתנסו להידבר על מה אתה מרגיש כשלא נמכים אליך. לא עליה אלא עליך ואז אולי דברים יזוזו. טוב גם לשאול את עצמה מה היא "משיגה" מזה שהיא איבדה משהו שהיה נדמה שהוא שלה.
    סופו של דבר הכי קל להטיל את ה"אשם" בגלולות. זה גם נוח כי אף אחד לא אחראי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה נוספת לד"ר

זקוק לדעה
    16/01/2011

דיברנו על זה היא יודעת שזה פוגע לי בביטחון והיא יודעת שהיא לא מצליחה לספק אותי וממש לא נוח לה עם זה והיא מרגישה רע עם עצמה ,היה לנו שיחות על זה ובגלל זה אני פניתי לפורום לקבלת דעה כי שנינו מודעים לבעיה ולרגשות ואנחנו מדברים על הכל ולא מסתירים כלום.אבל עדין אין לנו תשובות בגלל זה פניתי לקבלת המלצה ודעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה נוספת זקוק

ד''ר יעקב מאיר וייל
    16/01/2011

דווקא בגלל שאתם נידברים ודווקא בגלל שהיא מרגישה "רע" עם עצמה כדאי לה להיות שופה ליזמה של פניה לייעוץ.
    מה שלא יהיה שמך חברתו של זקוק, רק אם תפני לעזרה תוכלי להשפיע על התוצאה.
    בשלב זה את מנסה גלולות חדשות. תני להן שבועיים אם זה מתאים לך כפתרון.
    גם אם ה"אשמה" בגלולות את תגלי בהקדם שכדאי להשתמש באירוע בחייכם כדי לקדם את המיניות שלכם לצעד הבא.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

זקוק לדעה
    19/01/2011

ד"ר חברה שלי לא ראתה את השיחה בינינו לכן לגבי הגלולות אני אחכה שבועיים בכל מקרה אם הבעיה לא נפתרת על איזה סוג טיפול אתה ממליץ?והאם סקסולוג מספיק או ללכת למטפל מיני מוסמך?ועל מי אתה ממליץ באזור המרכז?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - זקוק

ד''ר יעקב מאיר וייל
    20/01/2011

אין כותרת נכונה ליועץ המתאים. צריך לוודא שהו/יא חברים באיט"ם. אין רישוי מקצועי מהמדינה לטיפול ודיבור על מין. בייעוץ חשובה השמירה על הגבולות.
    בגלל נושא הגלולות טוב להתייעץ ברופא סקסולוג, אולי גניקולוגית? כדאי!
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו