פגיעה בזקיפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה בזקיפה
    אייל
    12/01/2011

שלום ד"ר,

אני בן 25, כשהייתי בן 21.5, חליתי במחלת "המעי הרגיז" "תסמונת המעי הרגיז"- למיטב ידיעתי זו אינה מחלה מסוכנת אבל היא מוגדרת כמחלה כרונית, במשך השנה הראשונה המחלה מאוד השפיעה לרעה עליי (על מהלך החיים שלי) לאחר מכן היה שיפור בקצב איטי והיום אני מרגיש שאני בריא לחלוטין, אולי זאת לא המציאות ואני יודע שאין דרך רפואית לבדוק אם אני בריא או לא, אבל מה שאני יכול לומר שהמחלה כבר לא מפריעה לי ואני מרגיש שהיא לא קיימת אפילו. זאת רק הקדמה לבעיה שאני רוצה להציג
    הרופא הגסטרו שטיפל בי ברגע שהיו תסמינים נתן לי שתי תרופות, נירבקסל ומודאל, 3 טבליות ביום מכל אחת משתי התרופות, אבל אני לא השתמשתי תמיד במינון שהמליץ עליו הרופא, אבל אף פעם גם לא עברתי על המינון המומלץ, ניתן לומר שהשתמתי בממוצע ב- 2 טבליות ביום מכל סוג, במודל השתמשתי במשך שנתיים, נירבקסל במשך שנתיים וחצי, אני היום לא משתמש בהם וגם לא בתרופות אחרות, לאחר יותר משנה וחצי מהמשימוש בתרופות אלו ראיתי באינטנט שתרופת מודאל גורמת לפגיעה בזיקפה, ומאז שראיתי את זה כמעט הייתי בקריסה טוטאלית, לציין כי תופעת לוואי זו אינה רשומה בעלון לצרכן שמצורף לקופסת התרופה, לציין גם כי לתרופת נירבקסל יש גם תופעת לוואי דומה אבל היא רשומה תחת הכותרת "תופעות לוואי נדירות", אני כרגע אין לי מושג אם כבר יש לי פגיעה בזיקפה, פניתי לאורולוג וסיפרתי לו, הוא נתן לי בדיקת הורמונים שיצאה תקינה 100% ובדיקת זיקפה לילית שאני לא עשיתי כי אני לא יכול לעשות את זה כשאני בבית, אני אף פעם לא קיימתי יחסי מין , אבל אני רוצה לומר שבאוננות אני יכול להגיע לזיקפה אבל אני לא מצליח להחליט ולקבוע אם אני מגיע לזקפה חזקה 100% (זיקפה תקינה 100%) או שהזיקפה שיש לי היא רק 80%-90% מעוצמת הזיקפה התקינה (זיקפה תקינה= הזיקפה אילו לא הייתי נוטל את התרופות הנ"ל) , כלומר אם יש פגיעה בזיקפה אז אני חושב שהפגיעה היא לא חזקה, אבל אני עדיין מודאג שאולי יש פגיעה קלה בזיקפה, זה מאוד מוריד לי את הביטחון העצמי - בעבר לא רציתי להקים קשר (לא רק מיני) עם בחורות כי הרגשתי שאין לי את הזמן ואני לא כשיר לזה, (הייתי חולה, לומד...) היום אני במצב שסיימתי את הלימודים (בהצטיינות!) ואני מוכן יותר להתחיל בקשר עם בחורות, אבל בכל פעם שאני רוצה, אני נרתע בגלל הבעיה שציינתי, הבעיה הזאת פוגעת לי בביטחון העצמי ומעכבת אותי. עוד דבר שפוגע לי בביטחון העצמי הוא זה שאני השתמשתי בתרופות האלו למשך תקופה ארוכה ואני עדיין בגיל צעיר וידוע שכל סוגי התרופות אינם טובים לגוף האדם.

אני רוצה לציין גם כי כל יתר תופעות הלוואי שלי שתי התרופות לא הופיעו אצלי, ואין לי מושג לגבי השפעת התרופות על הזיקפה שלי.
    עוד הערה: בזמן זיקפה , איבר המין נמצא בזווית של יותר מ-90 מעלות ביחס לרגליים.

אשמח מאוד אם יש לך אפשרות לעזור לי כרופא שמומחה לטיפול בהפרעות בתיפקוד המיני

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגיעה בזקיפה

הוספת תגובה

• הערה

אייל
    12/01/2011

שכחתי לציין כי השתמשתי במודאל 50 מ"ג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגיעה בזקיפה - תגובה אין שם

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/01/2011

שאלתך וניסוחה מראים כמה היית מצטיין ועדיין משתדל לעשות הכל בהצטיינות.
    לפעמים אתה חושב כל כך הרבה ועמוק עד שאין לך זמן לחיות.
    לך תתחיל לעשות קשר עם בת זוג ותראה שגם שם תלמד להיות מצטיין.
    דרך אגב כל מה שאתה קראת וחושש ממנו בקשר לתרופות יפסיק להטריד אותך כשתתחיל "להזדיין"
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו