זקוק לייעוץ ולתשובה נוספת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוק לייעוץ ולתשובה נוספת..
    אלעד
    17/01/2011

ד"ר זה שוב אני אלעד וכמו שאתה רואה אני פונה אליך שוב.. התחלנו לעשות את זה והפעם באמת יש שיפור והקיום יחסי המין שלנו כמו שאמרת משתפר וזה יותר מענג פעם אחת עשינו שכבנו והגענו יחד לאורגזמה גמירה ביחד.
    אחרי כמה זמן עשינו את זה שוב אבל כל פעם בעת החדירה כל רגע היא טענה שכואב לה ממה זה ד"ר?? שעשינו בהתחלה והכל היא לא טענה שכואב לה והיה ממש עד הסוף ואמרה שהיה כיף אבל הפעם הזאת כל רגע היא אמרה כואב ממה זה ולמה זה קורה ד"ר?

ורק רציי לציין שהאיזור לא היה רטוב אצלה שניסינו שוב לאחר הפעם האחת שהיא טענה שכואב לה האיזור היה יבש כאילו לא היה רטוב.. תודה ד"ר ומקווה שתיהיה לך כמו תמיד שתובה חיובית אלעד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זקוק לייעוץ ולתשובה נוספת.. אלעד

ד''ר יעקב מאיר וייל
    17/01/2011

אני ממש שמח לקרוא שעשיתם טוב אחד לשני ואפילו "גמרתם" ביחד.
    קשה לדמיין אישה נהנית ממין כשהיא "יבשה "וכואבת.
    אבל אם טוב לכם תשתמשו באחד מחמרי הסיכה הרבים שיש בבית המרקחת, שמנים שונים פחות מוצלחים מKY ג'ל. אבל כולם משרתים את המטרה.
    כשתהיה בירושלים פנה ישירות אלי ואספק פתרון סיכה טוב יותר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר

אלעד
    20/01/2011

שלום ד"ר פנית אלי ואמרת לי את התשובה ואני קצת רגוע.. רק לא הבנתי בהתחלה שעשינו קהתחלנו לעשות ולקיים את הסקס היא הייתה רטובה למטה והכל היה טוב ונכנס בקלות. לאחר כמה דקות היא הייתה יבשה למטה כאילו כה הרגשתי ואז שהתחלתי לאט לאט לגעת עם היד היא החלה שוב להיות רטובה ואז הנכסתי ואחרי דקה שתיים עוד פעם יבש למה זה?? אולי היא הגיע לאורגזמה בגלל זה?מה הסיבה לכך ד"ר??

ואני גר בירושלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר - אלעד

ד''ר יעקב מאיר וייל
    20/01/2011

מה שאתה מוסר זה מה שאתה יודע ורואה וחווה.
    כשהיא "רטובה" למטה זה כאילו ש"עומד" לה.
    אם זה מתייבש לה באמצע זה כמו שאתה מאבד זקפה באמצע -מה?
    אתה מאבד אז נגמר היא מאבדת בין "פעם לפעם".
    הכי טוב שתשאל אותה היא יודעת הכי טוב על עצמה. אם היא סיימה פעם ועוד פעם.
    חשוב שאתם נהנים ביחד לא רק מלעשות אלא גם מלהידבר על זה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו