פוחד לגלות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוחד לגלות..
    חסוי
    26/01/2011

שלום, אני בן 17 וחצי..

תמיד הרגשתי משיכה לנשים, תמיד תמיד.. בחיים לא חשבתי על הצד השני..
    אפילו די פחדתי מזה..
    היו לי רק חברות בעבר ולא חשבתי על אף גבר בעבר..
    לפני כמה זמן גלשתי בפורום כלשהו, וסתם נכנסתי לפורום של "גאים בעצמינו"
    קראתי שם שכל אחד יכול לגלות שהוא הומו.. נכנס לי כמו מין ג'וק לראש כזה
    שאולי אני גם כזה.. הרי כל אחד יכול לגלות שהוא כזה..

אני מין ילד כזה שחושב על דברים הרבה ישר מקשיר אותם אליי.. וזה לא עוזב אותי
    מין פסיכולוגיה כזאת..

עזרה בבקשה אני מיואש לגמרי:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוחד לגלות..

הוספת תגובה

• פוחד לגלות.. - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    27/01/2011

אני מסכים איתך שאתה לא יודע מי אתה.
    אני חושב שהחיפוש שלך יכול להעזר במישהו שיהיה איתך ויעזור. אני לא השתכנעתי שחיפוש דרך הגאווה יפתור את הקושי.
    מה עם למצוא קשר ייעוצי יציב כמו "טיפול" עם יועץ פסיכולוג מוכר ומפגשים "קבועים"?
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, אבל..

חסוי
    27/01/2011

יש לי חברה כבר הרבה זמן, ואני אוהב אותה מאוד, הכוונה שלי היא
    שגלשתי בפורום ואיך שנכנסתי לאותו נושא, זה פתאום קפץ לי לראש ולא עוזב אותי..
    אני לקחתי את זה מאוד קשה כי זה ממש לא אני.. אני מרגיש חסר אונים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלי ייאוש!

תמר
    28/01/2011

הי בחורצ'יק,
    קראתי את הקושי שלך. אני מבינה אותך טוב טוב. לפעמים יש לנו מנגנון במח שכביכול אנו יכולים ל"הזיק לעצמנו " באמצעותו והוא מביא לך את המחשבות האלה שוב ושוב ואז אתה נבהל מזה.(גם מהמחשבות וגם מזה שזה מעסיק אותך) אז אני רק רוצה להגיד לך שאני בטוחה שאתה לא הומו!!!!! תהיה רגוע ואל תאבק במחשבות האלה. זה בסדר, זה קורה לאנשים נורמאלים שיש להם מלא מחשבות שחוזרות שוב ושוב והן לא נעימות בכלל. וברגע שתקבל את זה שאתה חושב ככה אני מבטיחה לך שזה יעבור. זה שיש מישהו בראש שלך שמטיל ספק בזהות המינית שלך זה לא אומר שאתה באמת בספק.. באמת שאל תדאג. אני מכירה את זה טוב. ואני כאן אם יש לך עוד שאלות או קושי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך תמר

בבעיה..
    28/01/2011

את לא מבינה כמה עודדת אותי, אני מקווה שזה ייפסק בזמן הקרוב זה ממש מייאש הדבר הזה.. ואני יודע שאני לא כזה כל החיים חשבתי רק על בנות, חשבתי על העתיד שלי שהוא חתונה עם חברה שאני אוהב אותה מאוד, אני פשוט ילד שאני שומע סיפור אני מקשר את זה לעצמי, ואם זה משהו שאני פוחד ממנו, זה לא יוצא לי מהראש.

תודה רבה לך :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו