זהות מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהות מינית
    חסוי
    06/02/2011

שלום אני בן 16 וחצי ויש לי חברה כבר שנה ואני כן נמשך אליה וגם אוהב אותה
    אני אוהב נשים ונמשך אל נשים אבל גם נמשך לגברים אני מאונן על גברים ועל סרטי פורנו של הומואים... אני אוהב רק נשים..וגם לפעמים בסקס עם נשים אני חושב על גברים..
    אני לא יודע מה אני ואני מאוד לא רוצה להיות הומו.. אני רוצהלהיות סטרייט עם משפחה וילדים והכל.. אני גם לא חושב שאני הומו אלא סטרייט עם קצת משיכה אל בנים אבל מה עושים עם זה כי זה לא הולך ביחד.. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית

הוספת תגובה

• שלום רב

קש"ת
    06/02/2011

נשמע שאתה שרוי במצוקה גדולה ובתסכול גדול. יש כאן כמה היבטים, ונראה לי שאם תתמודד עם כל אחד מהם בנפרד התמונה תתבהר קצת ותוכל לחזור לנשום :)

קודם כול קשה לקבוע אם אתה הומו – לפי מה שאתה מתאר (אוננות על גברים ומחשבה על גברים בזמן סקס עם נשים) נראה מאוד שיש לך לפחות משיכה מסוימת לגברים, ולכן סביר שאתה הומו או ביסקסואל (כלומר דו-מיני, אדם שיש בו משיכה מינית לשני המינים). אבל רק אתה תוכל להשיב בכנות על השאלה הזאת. בכל מקרה כל מה שתרגיש וכל מה שתבחר לעשות עם זה – כשר ולגיטימי בעיקרון, כל עוד אף אחד לא נפגע. מכיוון שאתה נמצא כרגע במערכת יחסים, שכבר יש לה ותק של שנה וגם עומק, באיזשהו שלב תצטרך להתחשב גם בבת זוגך ולשקול את האפשרות לחלוק אתה את ההתלבטות שלך. אפילו אם תחליט שאתה ביסקסואל ולא הומו, זכותה לדעת. מערכות יחסים בין ביסקסואלים לסטרייטים (או לחד-מיניים – הומו או לסבית) יכולות להתקיים בהחלט וגם להצליח ולהחזיק מעמד שנים רבות. לפעמים נדרשת בהן מידה גדולה של פתיחות, כדי לספר בגילוי לב על הנטייה הדו-מינית.

שנית, החשש שלך מובן, כי מדובר במשהו חדש שלא התכוננת אליו ולא צפית אותו, אבל אם תגיע למסקנה שאתה הומו או בי, זה כבר אומר שעשית דרך ארוכה. אפילו אם תחליט שאתה סטרייט תצא נשכר מהסיבוב הזה, כי פירושו של דבר שהיית כן עם עצמך וחקרת את המיניות שלך כדי להיות שלם יותר.

שלישית, יש הרבה מאוד הומואים, לסביות וביסקסואלים שיש להם משפחה וילדים. כבר עברו הימים שבהם הייתה סיבה לקשור בין הומואים לבדידות ולהזדקנות עצובה ללא משפחה. אם תחליט שאתה הומו או בי, יהיה לך במי להתייעץ ובמי להיעזר כדי לעבור בקלות את המסע המרגש הזה ולחיות חיים טובים ומלאים גם בלי אישה לצדך – אתה יכול לפנות אלינו או לגופים אחרים שמסייעים ליוצאים מהארון.

אורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהות מינית -חסוי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    06/02/2011

זכור אתה בן 16 וחצי. רק התחלת לחפש את זהותך העצמית והמינית. החברה של קש"ת פותחים לך רחב. אתה לא מחויב להיות משהו מוגדר על ציר הזהות המיגדרית.
    אתה מחפש ותוהה וכדאי להנות מהדרך אם כבר אתה שם. אל תתחייב על העתיד . תמשיך להנות מההווה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

חסוי
    06/02/2011

ראשית כל תודה רבה
    אני באמת מבולבל מה אני בזמן האחרון אני חושב שאני יותר סטרייט מאשר לפני כן.. פתאום קצת מגעיל אותי גם בנים.. כאילו בזמן האחרון.. יש מצב בגלל שאני בגיל כזה שאני אחליט בסוף שאני סטרייט?

איך אני יכול לשתף את החברה? הכי אף בת לא תסכים להיות עם מישהו שהוא דו ובטח שלא היא... ועוד דבר יש לכם עיצה איך אני יכול להיפרד ? כי אני אוהב אותה אבל לא טוב לי.. אולי בגלל שאני נמשך לבנים או משו כזה ואיתה אני לא יכול סיפוק מהצד השני...
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - חסוי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    07/02/2011

למה למהר להחליט?
    תידבר איתה זה יכול להעשיר את הזוגיות.
    אתה מדבר על זה כמו להתוודות על חטא. אולי הדו מיניות הזו תעשיר את ההידברו?
    שקול זאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו