מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודעת איך להתמודדבל06/02/2011
קצת קשה לי לדבר על זה, אבל יש לי חבר כבר קצת יותר משנה ואנחנו גרים ביחד, יש ביננו משיכה וחיי מין פעילים.(חשוב לציין כי לאורך כל חייו הוא ניהל קשרים ארוכים שכל קשר ערך מס' שנים). לאחרונה, הוא היה מבולבל ברגשות שלו כלפיי, לא יודע אם אני זו ה"אחת"- זאת שהוא רוצה להינשא לה בהמשך הדרך . בתחילה, חשבתי שאולי הסיבה היא שאנחנו אנשים שונים, או שמא משהו בי לא בסדר. לאחר שאזרתי אומץ, החלטתי להיפרד. הוא חשף בפניי, כי הוא מבולבל, וכי ניסה להיות עם גבר לפני המון שנים, ובעקבות זאת הוא לא יכול להיקשר לחלוטין. הוא טוען שהוא אוהב אותי, והוא נמשך אליי ללא ספק. אבל לא סגור על הזהות המינית שלו (לא יודע מי הוא, ולמי בדיוק הוא נמשך). הדבר הכי כואב זה שאני עדיין אוהבת אותו ושאף אחד לא יודע על כך מלבדי ...
אני לא מצליחה לישון בלילות, ואני מרגישה כאילו משהו מת בי מבפנים
לא יודעת מה לעשות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת איך להתמודד - בל
ד''ר יעקב מאיר וייל06/02/2011את אפילו לא שואלת רק מספרת שקשה לך להמשיך ךנהל את חייך לבדך.
הקושי שלו להתחייב לזוגיות יציבה גרם לך להיפרד. הוא לא ראוי לך, זה ברור שאת לא מוכנה להתחייב למתלבט כמוהו.
יכול להיות שיש בכך מתנה גדולה ללמוד לחיות בשביל עצמך ולהפסיק להתאבל על זה שאינו יכול להתחייב לעצמו.
הקשר בסופו של דבר אמור להביא לבניין חברות יציבה והורות מתגמלת אותך אותו ואת ילדיכם.
תמצאי כיוון שיגשים אותך איתך ועם בן זוג שמסכים להתחייב להמשך חיפוש משותף.
החיפוש בתוך עצמו את מי יאהב משאיר אותך בודדה וכואבת.
תתנחמי במציאת כיוון רוי לך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)