מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיקפה חלשה ושפיכה מהירהכפיר09/02/2011
אני בן 28 ונשוי, בצעירותי הייתה לי זיקפה חזקה, והייתי מאונן הרבה, כיום הזיקפה ממש חלשה, וגם כשהיא חזקה הפין קצר, ולא מתארך כבעבר, בפרט בעת חדירה הזיקפה חלשה, בנוסף על כך אני סובל משפיכה מהירה, מיד בחדירה או ממש אחריה, כמדומני שהייתי אצלך (בקופ"ח כללית מושבה גרמנית), ונתת לי תרגילים לעשות עם האשה, וזה עזר בעת עשיית התרגילים, אבל זה לא מעשי מכמה סיבות להמשיך בהם, וחזרתי למצב הרגיל, דיייייייייייייייייייייייייייייי נמאס ליייייייייייייייייייייייייייייי, מה אני עושה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שכתבתי שיש לי זיקפה חזקה זה
כפיר09/02/2011בזיקפת בוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיקפה חלשה ושפיכה מהירה - אדיר
ד''ר יעקב מאיר וייל09/02/2011אכן היית.
אכן התרגילים נכונים לך- היו.
אכן עכשיו זה לא מעשי ,לא גילית לי למה.
אתה יכול לחזור להתייעץ במרפאה.
אם זה מעשי בוא עם האישה שאצלה אתה מאבד שליטה מהר מדי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מעשי בגלל חוסר שיתוף פעולה
כפיר09/02/2011לאורך זמן של בת הזוג, ותירגול לבד אינו אפשרי כי אני דתי, לבא למרפאה איני יכול כי עברתי לקופ"ח מאוחדת. (ואגב מהודעתך נראה כי בת הזוג היא הגורמת לשפיכה, עפ"י זכרוני במרפאה אמרת כי זה נגרם מאוננות).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מעשי בגלל חוסר שיתוף פעולה - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל10/02/2011אדיר זה נגרם מהטבע כמו שהסברתי במרפאה.
לפתוא זאת צריך שיתוף פעולה.
לא תמיד בת זוגך מעונינת בעיכוב השפיכה.
את המשך הדיון נמשיך לא ברשת ועל המסך.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)