מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם בן זוגי הוא הומו פליז תעזרו לי!מתוסכלת16/02/2011
היי אני בת 25 בן זוגי בן 30 ואנחנו חברים שלוש שנים כמו כולם עם עליות וירידות אבל הבסיס די טוב יש תמיכה הבנה הקשבה ושיתוף חוץ מנושא אחד, שמפריע לי עד כדי תסכול והנושא הוא סקס ובעצם אני לאחרונה קצת חוששת מהזהות המינית של בן זוגי. בן זוגי הוא הראשון שלי במיטה וכמו רובנו גם אני גיליתי את עונג הסקס והתמכרתי.. =) . אבל אני ממש לא מסופקת אנחנו שוכבים פעם בשבוע נדיר שפעמיים. וכשאני יוזמת אני מקבלת סירוב נפגעת ונרדמת או שלא נרדמת עם דמעות. דיברתי עם בן זוגי על הנושא אמרתי לו שזה נורא חסר לי ושזה מאוד מציק לי שאלתי אותו אם אני לא מושכת אותו או שמשהו בי מפריע לו או שלל את זה מיד יש לציין שאני בחורה נורא מטופחת תמיד מריחה טוב תמיד מסודרת. ובין החברה אני נחשבת לסקסית שבחבורה. הוא תירץ את זה בכך שיש לו לחץ רב מהעבודה ושהוא מוטרד לאחרונה. קיבלתי את זה בהבנה אבל לאחר חודשים רבים ראיתי שכלום לא הישתנה. תסכל אותי מאוד העובדה שהוא תמיד מתגאה בעבר שלו בסקס ותמיד הוא נחשב לזה שמשיג את הבחורות. אז איפה זה נעלם כשאני הבת זוג שלו מרגישה כל כך מחסור בזה מיותר לציין שהביטחון שלי מאוד ירד. וכשניסיתי שוב לדבר איתו על הנושא הוא התחמק. לאחר תיסכול ממושך התחלתי לחשוד שהוא בוגד בי והתחלתי לחטט לו קצת במחשב.. חשכו עייני מהדברים שראיתי.. ראיתי בהיסטורי כניסה לצאטים לחדר הומואים ראיתי סרטי פורנו של קוקסינליות ראיתי חיפוש דירות דיסקרטיות של קוקסינלים ראיתי פורומים שכתוב שם על מפגשי סקס של הומואים. לא האמנתי למה למראה עייני הרגשתי שאני חיה בשקר אחד גדול הרגשתי נבגדת והחלטתי לומר לו הכל לומר לו שראיתי למרות שאני יודעת שזה לא בסדר לחדור לפרטיות אבל יש לי את כל הזכות לדעת מי הבן זוג שעומד מולי. כשפתחתי בפניו הכל התגובה הראשונה היתה דממה ואז צעקות שאני חסרת כבוד. לאחר כמה ימים הוא התקשר אליי בוכה בטענה שהוא לא יכול לחיות בלעדיי חזרנו ודבר לא הישתנה . הסקס נשאר גרוע הוא המשיך לצפות בסרטי פורנו של קוקסינליות יש לציין שזו הקטגוריה היחידה שהוא צופה בה. הכמה מילים הבודדות שהוא היה מוכן לומר לי על הנושא זה שהוא לא נימשך לגברים שהשוני הזה בקוקסינליות פשוט מסקרן אותו ושהוא אוהב נשים הוא תירץ את זה שבגלל שהחזה שלי קצת קטן אז זה פחות עושה לו את זה הוא טען שמה שמדליק אותו זה חזה ענק ואם היה לי את זה אז הסקס היה משתפר בצורה משמעותית. אבל אם זה כל כך עושה לו את זה למה הוא לא צופה בסרטי פורנו של בחורות בעלת חזה ענק. אני מאוד מתוסכלת וצריכה את עזרתכם האם בן זוגי הוא בעצם הומו?? אני מתחננת שתענו לי בברכה שקד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם בן זוגי הוא הומו פליז תעזרו לי!
ד''ר יעקב מאיר וייל16/02/2011שקד חביבה.
מה איכפת לך אם הוא הומו או סתם אוהב קוקסי לפי גודל השדיים, דבר אחד בטוח אליך הוא לא נמשך מספיק לטעמך.
בטוח גם שאי אפשר להידבר איתו. אף פעם לא תבטחי בו ובמילתו בין אם הוא ככה או ככה מה שאת צריכה-להיות נחשקת ורצויה את לא מקבלת.
תשאלי את עצמך האם את יכולה לחיות בלעדיו. התשובה תעזור לך יותר מלדעת על זהותו האמיתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נכון אבל..
מתוסכלת17/02/2011ברגע שאדע שהבעיה לא בי אלה בו זה יחסוך לי הרבה תיסכול וכאב ובכל זאת תוכל בבקשה לענות לי על השאלה מה כל זה אומר לגבי הזהות המינית שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נכון אבל.. - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל17/02/2011הזהות המינית שלו זה בינו ובינו. כשהוא כבר שוכבב איתך הוא בוגד בך עם התמונות שמציפות לו את אתר ההתגרות.
אני חושב שכשתדעי שהבעיה שלו תמיד בו. הבעיה שלך כעת שאת רוצה עולם אחר ממה שיש שם איתו.
מיצאי את דרכל או תתחפשי לקוקסי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה אבל..
מתוסכלת18/02/2011קשה לקבל את האמת אבל אתה פשוט צודק אני פשוט צריכה לצאת מהקשר הזה האם יש לך עצה כל שהיא לתת לי כי בקצב הזה אני פשוט מרגישה שאני נכנסת לכדור שלג אחד גדול להרס עצמי בלי סוף ולחוסר ביטחון אדיר אני זקוקה לעזרה פשוט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה אבל.. - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל18/02/2011אני מתקשה לתת עיצה פשוטה כמו שאת מבקשת.
הרעיון המתאים לדעתי לפנות לייעוץ. פנים אל פנים עדיף מווירטואלי בעיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לך מאוד
מתוסכלת19/02/2011אני מודה לך מאוד הארת את עייני אני אכן אפנה לייעוץ ולסיום בכל זאת אתה יכול לתת לי טיפ קטן על נטיותיו פליייז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לך מאוד - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל19/02/2011אוכל לתת לך טיפ עלייך.
הוא לא רוצה לדעת ממני על זהותו. אם ירצה אדבר איתו אז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)