מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדוי.בדוי.18/02/2011
שלום רב,יש לי בעיה רצינית שאינני יודע כיצד לפתור אותה.
אני בן 18 ויש לי חברה כבר שנתיים ואני והיא שוכבים באופן קבוע ואני נורא נהנה מכך,אך בתקופה האחרונה נורא גיליתי שאני אוהב שהיא שולטת בי ולפעמים אני גם אוהב לשלוט בה,וזה נמשך תקופה מסויימת וכעת יש פעמים שאני שהיא שולטת עליי ממש ואני אוהב שהיא נוגעת בי מאחורה ודוחפת לי אצבעות לתחת אבל אני נגעל לחשוב על גברים.ואף פעם לא הייתה לי משיכה לאף גבר.זה אומר שאני הומו?אני באי ידיעה ממושך כבר זמן רב,אני רוצה לדעת מה לעשות ולאן כדאי לי לפנות כי זה שאלה שמטרידה אותי,אני נמשך לבנות מאז ומעולם,תמיד נמשכתי,אמרו לי המוני אנשים שאני נמשך לנשים שתלטניות אבל איני חושב שזה קשור לכך.אני מצפה לתגובה במיידי אם תוכל להענות לי ,אני אשמח נורא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדוי. - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל18/02/2011בדוי חביב. זה נהדר שאתה גבר ארוטי ובודק יחד עם אהובתך את גבולות העינוג שלך/כם. גם בחוויה המינית זה נעים עם אצבע בתחת . גם לגבר יש בפנים נקודת ג'י על הערמונית. האורגזמה שלך מתחזקת מגירוי שם. בנוסף אתה אוהב להיות נשלט ע"י האישה שלך. גם היא לדבריך נהנית מזה.
אף אחד מהדברים האלה לא הופך אותך להומו.
אתה רק גבר אוהב נשים, אמיץ שמעיז להגיע לעינוגו המירבי.
תהנו מהחוויות יחד .שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)