בדוי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדוי.
    בדוי.
    18/02/2011

שלום רב,יש לי בעיה רצינית שאינני יודע כיצד לפתור אותה.
    אני בן 18 ויש לי חברה כבר שנתיים ואני והיא שוכבים באופן קבוע ואני נורא נהנה מכך,אך בתקופה האחרונה נורא גיליתי שאני אוהב שהיא שולטת בי ולפעמים אני גם אוהב לשלוט בה,וזה נמשך תקופה מסויימת וכעת יש פעמים שאני שהיא שולטת עליי ממש ואני אוהב שהיא נוגעת בי מאחורה ודוחפת לי אצבעות לתחת אבל אני נגעל לחשוב על גברים.ואף פעם לא הייתה לי משיכה לאף גבר.זה אומר שאני הומו?אני באי ידיעה ממושך כבר זמן רב,אני רוצה לדעת מה לעשות ולאן כדאי לי לפנות כי זה שאלה שמטרידה אותי,אני נמשך לבנות מאז ומעולם,תמיד נמשכתי,אמרו לי המוני אנשים שאני נמשך לנשים שתלטניות אבל איני חושב שזה קשור לכך.אני מצפה לתגובה במיידי אם תוכל להענות לי ,אני אשמח נורא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדוי.

הוספת תגובה

• בדוי. - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    18/02/2011

בדוי חביב. זה נהדר שאתה גבר ארוטי ובודק יחד עם אהובתך את גבולות העינוג שלך/כם. גם בחוויה המינית זה נעים עם אצבע בתחת . גם לגבר יש בפנים נקודת ג'י על הערמונית. האורגזמה שלך מתחזקת מגירוי שם. בנוסף אתה אוהב להיות נשלט ע"י האישה שלך. גם היא לדבריך נהנית מזה.
    אף אחד מהדברים האלה לא הופך אותך להומו.
    אתה רק גבר אוהב נשים, אמיץ שמעיז להגיע לעינוגו המירבי.
    תהנו מהחוויות יחד .שבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו