תפקוד מיני לקוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפקוד מיני לקוי
    רונית
    02/03/2011

שלום רב,
    אני בת 40 נשואה 15 שנה + 4 ילדים,רציתי לשאול אם זה נורמלי שבגילי במצבי אין לי חשק מיני בכלל ומבחינתי לא משנה לי לא לקיים בכלל יחסי מין,הבנתי שלנשים בגילי בד"כ יש יצר מין מאוד גבוה והאמת שגם לבעלי יש יצר מיני די גבוה דבר שיוצר הרבה חיכוכים עד מצב של אפשרות לגירושין.
    האם עקב העובדה שהיו לי כמה התנסויות במין לא נעימות כשהייתי צעירה יותר יכול היווצר מצב של דחייה למין? אני גם לא נותנת לאנשים להתקרב אליי יותר מידי לא אוהבת מגע ולא חיבוקים ולא נשיקות,יכול להיות שאני "קוקו" לגמריי? או שיש איזה שהוא שם למצב שלי ואולי גם פיתרון?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפקוד מיני לקוי

הוספת תגובה

• תפקוד מיני לקוי -רונית

ד''ר יעקב מאיר וייל
    03/03/2011

רונית שלום,
    את נותנת בעצמך את הבסיס לתשובתך. בגיל צעיר "התנסויות לא נעימות" אומר לקורא,לי, שמישהו השתמש בך לצרכים המיניים שלו בלי לקבל רשות. לפעמים זה מלווה בכפיה, אלימות.
    אין כל סיבה שבאופן טבעי תיצרי קשר של קירבה, אמון ויכולת עינוג מיני. יש נשים שחוו חוויות מיניות "מוקדמות" והדבר גרם ל"הצתה" מוקדמת של מיניותן ותאוותן. יש נשים, אולי כמוך שחוו טראומה ומאז הן בעמדת התגוננות כשרוצים מהן "שירותי" מין.
    שמות למצבך יש.
    פתרון ויכולת לשינוי ? אין נוסחא. קודם כל קשר טוב עם עצמך ועם גופך. רצוי עבודה על תנועה, אולי ריקודי-עם, בטן, וכו'.
    קשה לשנות את יחסי האמון עם בעלך שנתפס ונחווה ומוצג כעוד תוקפן אחד "מאלה ". נסי לרקוד איתו, אולי לתת אימון בגופו ובקשר. אחר כך מין.
    מה עם המין שלך בינך ובינך?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו