מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפקוד מיני לקוירונית02/03/2011
שלום רב,
אני בת 40 נשואה 15 שנה + 4 ילדים,רציתי לשאול אם זה נורמלי שבגילי במצבי אין לי חשק מיני בכלל ומבחינתי לא משנה לי לא לקיים בכלל יחסי מין,הבנתי שלנשים בגילי בד"כ יש יצר מין מאוד גבוה והאמת שגם לבעלי יש יצר מיני די גבוה דבר שיוצר הרבה חיכוכים עד מצב של אפשרות לגירושין.
האם עקב העובדה שהיו לי כמה התנסויות במין לא נעימות כשהייתי צעירה יותר יכול היווצר מצב של דחייה למין? אני גם לא נותנת לאנשים להתקרב אליי יותר מידי לא אוהבת מגע ולא חיבוקים ולא נשיקות,יכול להיות שאני "קוקו" לגמריי? או שיש איזה שהוא שם למצב שלי ואולי גם פיתרון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפקוד מיני לקוי -רונית
ד''ר יעקב מאיר וייל03/03/2011רונית שלום,
את נותנת בעצמך את הבסיס לתשובתך. בגיל צעיר "התנסויות לא נעימות" אומר לקורא,לי, שמישהו השתמש בך לצרכים המיניים שלו בלי לקבל רשות. לפעמים זה מלווה בכפיה, אלימות.
אין כל סיבה שבאופן טבעי תיצרי קשר של קירבה, אמון ויכולת עינוג מיני. יש נשים שחוו חוויות מיניות "מוקדמות" והדבר גרם ל"הצתה" מוקדמת של מיניותן ותאוותן. יש נשים, אולי כמוך שחוו טראומה ומאז הן בעמדת התגוננות כשרוצים מהן "שירותי" מין.
שמות למצבך יש.
פתרון ויכולת לשינוי ? אין נוסחא. קודם כל קשר טוב עם עצמך ועם גופך. רצוי עבודה על תנועה, אולי ריקודי-עם, בטן, וכו'.
קשה לשנות את יחסי האמון עם בעלך שנתפס ונחווה ומוצג כעוד תוקפן אחד "מאלה ". נסי לרקוד איתו, אולי לתת אימון בגופו ובקשר. אחר כך מין.
מה עם המין שלך בינך ובינך?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)