לא בטוח בנטיות המיניות שלי....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא בטוח בנטיות המיניות שלי....
    מתוסכל
    08/03/2011

שלום דוקטור, אני בן 21.
    כל החיים שלי הייתי בטוח שאני סטרייט. רוב המחשבות שלי היו על בנות, מבחינה מינית ורגשית, וקראו לי כמה פעמים שהתאהבתי בבחורה. כל זה הרגיש כ"כ אמיתי וחלק מהותי ממני.
    הייתי לי חברה לפני כמה חודשים{החברה היחידה שהייתה לי},אך הרגשתי שאין לי באמת רגשות/משיכה אליה ונפרדתי ממנה {אחד הסממנים לחוסר הרגשות היה- שבפעמים האחרונות ששכבנו, היו לי בעיות קשות בתפקוד המיני}.
    כמה ימים לאחר מכן ישבתי עם כמה חברים, שתינו והתמסטלנו, ואחת מהידידות שלי התחילה לעשות תחקור אופי כזה, שבסופו הגענו למסקנה שישנו סיכוי שאני דו-מיני. בהתחלה קיבלתי את זה ברוגע ובשלווה, כי אמרתי לעצמי שאין שום מצב שבעולם שזה נכון, אני סטרייט מוחלט. אבל אז נזכרתי בחוויה מינית שהייתה לי בילדותי עם חבר ילדות {אם זה משנה, בחוויה היא, אני הייתי ה"דומיננטי"}. לכן, החלטתי, למרות חששותיי, לבדוק את הנושא לעומק, ונכנסתי לאתר פורנו חד-מיני, ושמתי לב שהצלחתי להתגרות מהסצנה {לא יודע אם היה גירוי, אבל הצלחתי להגיע לזקפה}. ואז הגעתי למסקנה שיש מצב שאני דו-מיני. אבל החששות שלי לא הפסיקו פה. פתאום חשבתי לעצמי שאולי הייתה לי בעייה בתפקוד המיני עם האקסית לא בגלל חוסר רגשות, אלא בגלל הנטייה המינית שלי, והתחלתי להכנס לסרט שבו אני בעצם הומו. ואתה יודע מה הכי מטריד אותי בסרט הזה? לא עצם העובדה שיש מצב שאני אוהב רק גברים ואני צריך להתמודד עם הקשיים של להיות הומו בחברה שלנו {חברה מודרנית עלק...}, אלא שכל החוויות והריגושים שהיו לי בקשר לבנות בחיים שלי, היו שקריים. כל זה היה שקר אחד גדול, כל הפרפרים בבטן, שברוני הלב, ההתאהבויות, הגירויים, כל זה היה שקר......
    אני מרגיש שאני כבר לא מכיר את עצמי, שכל דבר אני צריך לקחת בספק ואני לא יכול להיות בטוח בכלום...
    מה אתה אומר דוקטור? האם יש מצב שבאמת כל זה היה שקר ואני הומו? או שכל זה היה אמיתי לחלוטין, ובנוסף יש לי משיכה מסויימת למין הגברי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא בטוח בנטיות המיניות שלי.. מתוסכל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    09/03/2011

תתחיל בזה שכשהיית סטרייט . נהנית מאד באותו זמן.
    כעת אתה דו ועדיין לא נהנה.
    זהו פרק בחייך שבו ההנאה היא מוקד ראוי.
    אין לי יכולת להשיב על שאלת הזהות המינית שלך מעבר לכך שכמו הרבה אחרים אתה מחפש ויודע להנות בדרך. על תבלום את עצמך תמשיך להנות מהחיפוש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה על התשובה...אבל

מתוסכל
    10/03/2011

אני עדיין לא רגוע...עוד פעם אני אדגיש- פחות מפריעה לי שבירת המוסכמות בקשר למשיכה חד-מינית...יותר מפריעה לי האופציה שאני בכלל לא נמשך לבנות, וכל חיי, בתחום כ"כ מהותי, היו שקריים.....
    האם יש סיכוי לדבר כזה ? שבנאדם יימשך, יתאהב ויחשוב על בנות אך לאחר מכן יגלה שהוא נמשך אך ורק לבנים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה על התשובה...אבל - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    10/03/2011

אין לי אלא לנחם אותך כי בילית שנים בחשיבה ןגעגוע לנשים וכעת אתה מתחיל לחפש את האפשרות של געגוע ואולי מגע בגבריות מזדקרת של גבר אחר.
    שוב תמשיך את החיפוש והסקירה של מה באמת טוב לך בזמן אמיתי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב פעם-

מתוסכל
    10/03/2011

אין לי בעיה לגלות שאני נמשך גם אל המין הגברי....אם זה חלק ממני, אז חלק ממני, אני לא אתכחש אליו, אלא להפך, אני אהנה ממנו...

הבעיה שלי היא במצב שאני נמשך רק למין הגברי, וכל מה שהרגשתי כלפי המין הנשי בכל חיי היה שקר אחד גדול....
    יש סיכוי לדבר כזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב פעם- - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    10/03/2011

מבחינתך כעת זה וודאי. מה יהיה בהמשך תחיה ותראה. אל תחסום לעצמך פתחים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקטור אתה כנראה לא מבין אותי......

מתוסכל
    10/03/2011

ולא מבין את השאלה שלי:
    אני לא מחפש לחשום לעצמי שום דבר....כבר הדגשתי שאם יש לי גם משיכה למין הגברי, אני לא אתכחש אליה, כי זה חלק ממני....

אני מבקש תשובה אך ורק לשאלה אחת- האם יש אפשרות שבה כל הרגשות והמחשבות על נשים במשך 21 שנים, היו שקריים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקטור אתה כנראה לא מבין אותי...... - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    10/03/2011

אם זה היה שקרי כל כל הרבה שנים אז מה מבטיח לך שמה שאתה חש לגבי זהותך בזמן הנוכחי לא יהפוך ל"שיקרי" באותה מידה ביום אחד בהיר בעתיד.
    אולי זו הסיבה שהמציאו את הניסוח "בי" כדי לאפשר לכל אחד עם דילמה כשלך מוצא והישרדות בכבוד עם זהותו העצמית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש סיכוי?

קש"ת
    14/03/2011

שלום,

קראתי את הדברים שכתבת, ואני מצליח להבין מתוכם שיש בך סוג מסוים של תסכול. אתה שואל את עצמך שאלות כמו "האם יכול להיות שעד עכשיו הכל היה שקר?", ואני לגמרי מבין את זה. לא כל אחד מבין בפעם הראשונה שהוא נתקל בזה מהי באמת הזהות המינית שלו ולמי הוא נמשך.

אין ספק שאנשים רבים עוברים בחייהם חוויות שונות ורבות בנוגע לזהות המינית שלהם ובנוגע למשיכה שלהם לבני המין הזהה או האחר. וגם אתה עברת את אותן חוויות - אהבת, נמשכת, חווית, נגעת ועשית מה שהיה לך טוב. ואם לא היה לך טוב, שאלת את עצמך שאלות, כמו שקורה עכשיו. ולשאלות האלה אתה מחפש תשובות, כך נראה.

אז כן, ייתכן לגמרי שאדם יגבש את זהותו המינית ואת המשיכה שלו אחרי שהוא עבר חוויות לגמרי אחרות ממה שבסופו של דבר הוא באמת. ובשפה פשוטה - יכול בהחלט להיות שעד היום היית עם נשים, נמשכת אליהן והתאהבת בהן - ועכשיו כבר לא. או פחות. או גם וגם - גם גברים וגם נשים. רק שהמסקנה שנראה לי שחשוב שתסיק כאן היא לא שחיית באיזשהו שקר עד עכשיו - אלא שהתגבשת ועיצבת את עצמך. ובסופו של דבר אתה מגיע לנקודה שבה אתה שלם עם עצמך, מגובש ויודע מה אתה רוצה וצריך - וזו נקודה מצוינת. אתה בהחלט יכול להגיע אליה.

קח בחשבון שגם אחרי שתקרא את מה שאני כותב, ובחלוף הזמן, הדברים תמיד יכולים להשתנות. בני האדם הם יצורים מיניים לרוב, ויש מגוון כל כך גדול של נטיות ומשיכות והגדרות - אתה לא חייב להיכנס למשבצת מסוימת ולהינעל עליה. אתה יכול בעוד שבוע להתאהב בגבר ולהימשך אליו, להנות איתו ולחוות איתו חוויות, ובעוד עשר שנים להרגיש שאתה רוצה אישה - אז זה בהכרח אומר שמה שהיה עם הגבר היה שקר? תהיה בטוח שלא. כל עוד אתה עושה דברים שאתה מרגיש שלם איתם, אין כאן שקר בכלל.

לפי מה שכתבת אתה עושה רושם של אדם חושב ואינטיליגנט. אני בטוח שאם תחשוב על הדברים שכתבתי לך בתגובה תוכל להמשיך הלאה בחייך מבלי להעסיק את עצמך בשאלות לגבי העבר, אלא לחיות את ההווה ולתת לעצמך חופש להרגיש, לחוות, להתנסות ולגבש את עצמך בעולם הזה. ונכון, העולם הזה לא בהכרח "קל" - בין אם אתה הומו ובין אם אתה סטרייט, בין אם אתה נמוך או גבוה ובין אם אתה שמן או רזה. אבל העולם הזה מורכב מאנשים שונים ומגוונים וזה מה שיפה בו. גם אתה מגוון, תחמיא לעצמך.

אם תרצה אנחנו כאן כדי להקשיב, זמינים בטלפון 0775141321 בימים א-ה בין 19-22.

בהצלחה!
    טל
    קש"ת - קשב ותמיכה לקהילה הגאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו