זהות מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהות מינית
    חסוי
    10/03/2011

שלום אני בן 16.7 ויש לי חברה כבר שנה ואנחנו שוכבים וגם יש משיכה
    מבחינה ריגשית אני מאוד אוהב בות ובכלל לא בנים אבל יש משיכה לבנים אני מאונן בסרטים של הומואים ומפנטז ואפילו חולם לפעמים אבל יש הרבה פעמים שפתאום זה לא מושך אותי מגעיל אותי אילו ובנות מושכות אותי ואז זה עובר
    מה זה אומר ? ומה אני בעצם ומה לעשות עם החברה? ויכול להיות שהמשיכה לבנים נובעת מהרצון להיפרד או שלא טוב עם הבחורה אז המוח הולך לכיוון השני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית

הוספת תגובה

• הוספה

חסוי
    12/03/2011

חשוב לציין שהיום לדוגמא היינו אצלה וממש רציתי לשכב איתה אבל ממש ויש פעמים שאני עושה ביד עם חבר שממש בא לי שזה יתפתח ליותר מלעשות ביד. לפעמים אנחו משחקים אחד לשי באיבר מין וזה ממש מחרמן אותי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספה - חסוי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/03/2011

אז אתה מיני ומחפש גירוי. אל תשפוט את זה. תהנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהות מינית

קש"ת
    14/03/2011

שלום לחסוי,

השאלות שאתה שואל הן בהחלט הגיוניות, כיוון שאתה מתאר כל מיני סיטואציות שבהן אתה נתקל בכל מיני חוויות שונות. אתה מקיים יחסים עם החברה שלך ויש משיכה, וקורה לך גם שאתה מפנטז על גברים או נהנה מסרטים ואפילו גם נהנה ממגע של גבר.

כל זה בסדר גמור! אין לך מה לחשוש, כי אתה עובר חוויות הגיוניות לגמרי. אתה לא חייב להחליט עכשיו מי אתה ומה אתה. אתה לא צריך להעסיק את עצמך בשאלה אם אתה הומו או לא, כי זה לא משנה בעצם. מה שאתה כן צריך לעשות הוא להמשיך ולתת לעצמך את החופש להרגיש ולעבור חוויות שמהן אתה נהנה.

אם אתה מרגיש עם החברה שזה לא באמת מצליח, זה לא מביא אותך "דווקא" לחשוב או לפנטז על גברים. המחשבות או הפנטזיות וענייני המשיכה לגברים באים בפני עצמם, ולא מתפתחים ממקום של "דווקא". המוח לא הולך בכיוון אחר כשזה קורה - המוח הולך בכיוון שהוא צריך ללכת, ואת זה חשוב שתדע.

אם אתה רוצה לשתף או להתייעץ אתה מוזמן בהחלט ליצור איתנו קשר בטלפון 0775141321 בימים א-ה בין 19-22. אני גם יכול להמליץ לך לפנות לארגון "איגי" - תקרא עליהם קצת בכתובת igy.org.il - אולי תוכל להגיע לקבוצה שבה המחשבות שיש לך והפנטזיות יקבלו משמעות מסוימת, אם יש כזו.

שיהיה בהצלחה!
    טל - קש"ת
    קשב ותמיכה לקהילה הגאה
    077-5141321

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו