מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי בעיה ממש חשובהבן20/03/2011
קודם כל שלום אני בן 21.
יש לי סוג של בעיה שאני לא מבין אותה , אני עדיין בתול לא הייתה לי אף פעם חברה אני לא מבין באמת למה אני נמשך אני יכול לאונן ולחשוב על כל דבר בעולם ולגמור אני יכול להסתכל על בחורה דוגמנית ואני ירגיש משהו אבל באותה מידה אני יכול להסתכל על כל דבר ולהרגיש משהו
איך יודעים בדיוק זה נראה לי מגעיל כל הקטע של גבר עם גבר אבל איך אפשר להתנהל בחיים אם רק בחורות שניראות כמו בר רפאלי עושות לי את זה
איך אני עושה את הסוויטץ במוח ולהימשך לבחורות רגילות
אני ממש ביישן יש לי בעיה להתחיל עם בחורה ואני חסר ביטחון בקשר לאיבר המין שלי
הגוף שלי התפתח מהר מאוד והפסיק להתפתח בגיל מוקדם ככה שאני מפחד גם לא לספק בחורה מינית ואז בכלל כל הביטחון ירד לרצפה
מה עושים עם דבר כזה יש דרך לטפל אולי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגלל
יוסי20/03/2011בגלל שאתה רואה יותר מדאי פורנו כנראה אז אתה רגיל לראות רק תדוגמניות תסתכל טוב בכל בחורה יש משהו מושך תזיז תתחת ותפסיק להתבייש אם לא תמות תמות בתול כנראה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בעיה ממש חשובה - בן
ד''ר יעקב מאיר וייל22/03/2011בן שלום, קודם כל ברוך הבא למקום שבו יש עודמ אמיצים ששואלים שאלות.
לפי מכתבך אתה יודע להעמיד אותו ולשפוך ממנו בלי שגילית מה מחרמן אותו. זה טבעי ןזה כמו בעלי חיים אחרים. מה שלא בברור לך מה באמת יחרמן אותך בשביל להשאר איתו/ה לעשות ילדיםולפתח זוגיות.
אם השאלה נכונה בוא נמשיך לדבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)