יש לי בעיה ממש חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי בעיה ממש חשובה
    בן
    20/03/2011

קודם כל שלום אני בן 21.
    יש לי סוג של בעיה שאני לא מבין אותה , אני עדיין בתול לא הייתה לי אף פעם חברה אני לא מבין באמת למה אני נמשך אני יכול לאונן ולחשוב על כל דבר בעולם ולגמור אני יכול להסתכל על בחורה דוגמנית ואני ירגיש משהו אבל באותה מידה אני יכול להסתכל על כל דבר ולהרגיש משהו
    איך יודעים בדיוק זה נראה לי מגעיל כל הקטע של גבר עם גבר אבל איך אפשר להתנהל בחיים אם רק בחורות שניראות כמו בר רפאלי עושות לי את זה
    איך אני עושה את הסוויטץ במוח ולהימשך לבחורות רגילות
    אני ממש ביישן יש לי בעיה להתחיל עם בחורה ואני חסר ביטחון בקשר לאיבר המין שלי
    הגוף שלי התפתח מהר מאוד והפסיק להתפתח בגיל מוקדם ככה שאני מפחד גם לא לספק בחורה מינית ואז בכלל כל הביטחון ירד לרצפה
    מה עושים עם דבר כזה יש דרך לטפל אולי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי בעיה ממש חשובה

הוספת תגובה

• בגלל

יוסי
    20/03/2011

בגלל שאתה רואה יותר מדאי פורנו כנראה אז אתה רגיל לראות רק תדוגמניות תסתכל טוב בכל בחורה יש משהו מושך תזיז תתחת ותפסיק להתבייש אם לא תמות תמות בתול כנראה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי בעיה ממש חשובה - בן

ד''ר יעקב מאיר וייל
    22/03/2011

בן שלום, קודם כל ברוך הבא למקום שבו יש עודמ אמיצים ששואלים שאלות.
    לפי מכתבך אתה יודע להעמיד אותו ולשפוך ממנו בלי שגילית מה מחרמן אותו. זה טבעי ןזה כמו בעלי חיים אחרים. מה שלא בברור לך מה באמת יחרמן אותך בשביל להשאר איתו/ה לעשות ילדיםולפתח זוגיות.
    אם השאלה נכונה בוא נמשיך לדבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו