שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אאא
    28/03/2011

בזמן האחרון בא לי שגבר יעשה לי ביד
    מה זה אומר עלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שלום לך

קש"ת
    30/03/2011

באופן עקרוני, פנטזיות הן דבר חיובי ולגיטימי שלא עושה כל רע. לפעמים הן מבטאות יצרים פנימיים שהיינו רוצים גם לממש, ולפעמים לא. אתה מתאר כאן פנטזיה מינית שמערבת גבר ושואל מה היא אומרת עליך. בכנות, אין לי מושג. לא פירטת כאן יותר מדי על עצמך, ובכל מקרה התשובה נמצאת רק אצלך.
    האם אתה נמשך לגברים? האם יש גבר מסוים שאתה חושב עליו? האם היו לך התנסויות כלשהן עם גברים בעבר? אלה שאלות שתוכל לחשוב עליהן כדי לקבל איזשהו כיוון.

בכל מקרה, יש כאלה שיבחרו לקחת צעד קדימה ולממש את הפנטזיות במציאות, דבר שהוא בהחלט נורמלי ולגיטימי. אם אתה מתלבט לגבי זהותך המינית, בהחלט טבעי לחקור ולהתנסות – לא חייבים להחליט מיד, אפשר להמשיך להתלבט, להתנסות ולהתחבט עד שמרגישים בטוחים. כמו כן, יש כאלה שיבחרו להשאיר פנטזיות בגדר מחשבות בלבד, דבר שהוא נורמלי ולגיטימי גם כן.

כך או כך, כל דבר שתבחר לעשות עם המחשבות הללו, כדאי שלא יבוא ממקום של פחד או בושה, אלא כי זה מה שאתה מרגיש שיהיה נכון ביותר עבורך.

בהצלחה
    אבירם
    קש"ת – קשב ותמיכה לקהילה הגאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - בן 25

ד''ר יעקב מאיר וייל
    31/03/2011

מבחינתי זה אומר שזה מה שבא לך. זה גם אומר שמגיבים למיניהם יענו לך בריבוי פרטים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו