מקלחת בצבא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקלחת בצבא
    חיים
    29/03/2011

שלום,
    אני קצין בכיר נשוי 20 שנים עברתי מערכות יחסים עם נשים רבות ומעולם לא נמשכתי לגברים.
    בשבוע שעבר הייתי בשטח בתרגיל סיימתי את עבודתי בשעה מאוחרת ונכנסתי להתקלח.
    במקלחת היה קצין צעיר קטן וצנום עם איבר מין ענק עברתי לידו והרגשתי גירוי מיני קל.
    לא הבנתי מה קורה לי אבל נכנסתי להתקלח.
    הקצין שאל אם יש לי שמפו כי שלו נגמר עניתי שכן ובמקום להעביר לו אותו נכנסתי עם השמפו אליו לתא.
    יש לציין שהתא קטן שנינו עירומים ונוצר מגע שהיה נעים לי.
    החייל לקח את השמפו ביד אחת וביד השניה החל ללטף לי את איבר המין והביצים.
    לא זזתי הרגשתי גל חום עוטף אותי. הגעתי לזיקפה תוך שניות הוא החל לבצע בי מין אוראלי.
    בחיים לא הרגשתי תענוג כזה. תוך שניות גמרתי לו בפה.
    נבהלתי נכנסתי מייד לתא שלי סיימתי להתקלח והלכתי לישון. כמובן שלא הצלחתי לישון.
    חזרנו לבסיס אני לא מדבר עם הקצין חש מבוכה נוראית.
    היום בגילי אני מבולבל מינית האם אני הומו????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקלחת בצבא

הוספת תגובה

• היי חיים

קש"ת
    30/03/2011

נשמע שעברת חוויה חדשה ולא מוכרת שהלחיצה וערערה אותך. טבעי מאוד להסתכל על הסיטואציה ולתהות מה זה אומר עליך, לחשוש האם החוויה הזו מבטלת את כל זהותך עד כה והאם היא הופכת אותך למשהו אחר לחלוטין – גם אם לא תמיד זה נכון.

האם העובדה שחווית חוויה מינית עם גבר בהכרח אומרת שאתה הומו? בהחלט לא. זה שנהנית מכך שגבר אחר ביצע בך מין אוראלי לא בהכרח אומר שנמשכת אליו או שאתה נמשך לגברים באופן כללי. יכול בהחלט לקרות מצב בו נהנית ממגע מיני עם גבר (אחרי הכל, מין הוא דבר מהנה) מבלי שהדבר אומר עליך משהו יותר מדי עמוק.

עם זאת, האם ישנם גברים שאחרי שנים רבות של מערכות יחסים עם נשים בלבד לפתע מגלים על עצמם ועל מיניותם דברים חדשים? בהחלט כן. ישנם גברים שבשלב מאוחר בחיים מגיעים למצב בו הם יכולים לתת מקום לדחפים ורגשות שעד אותו רגע הוחזקו במקום נעול ומאובטח. האם אתה אחד מהם? אין לי מושג. רק לך יש את התשובה לשאלה הזו. האם אתה מוצא את עצמך נמשך לגברים אחרים? האם יש בך משיכה לאותו קצין ספציפי? האם יש בך רצון לחזור על החוויה הזו שוב או אפילו לעשות דברים נוספים? גם אם התשובה לאחת מהשאלות הללו היא כן, זה עדיין לא בהכרח אומר שאתה הומו או ביסקסואל, אבל זה בהחלט יכול לתת לך קצת חומר למחשבה.

בסופו של דבר, נטייה וזהות מינית אינן לגבי מה אתה עושה, אלא לגבי מה אתה מרגיש. רק אתה יודע מה אתה ומי אתה - לא צריך להיבהל כל כך, אבל כן כדאי לתת לעצמך מקום לבחון את החוויה ולראות מה אתה מרגיש לגביה.

בהצלחה,
    אבירם
    קש"ת – קשב ותמיכה לקהילה הגאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקלחת בצבא - חיים

ד''ר יעקב מאיר וייל
    31/03/2011

אם רצית גם תשובה לסיפור שלך תשתמש במה שקש"ת מציעים לך.
    אם רצית לשאול אותי איך להיות עם אשתך עכשיו אחרי אירוע כזה אז נסח שאלה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו