אני לא בטוח מי אני האם אני בן או בת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא בטוח מי אני האם אני בן או בת
    ולדמיר
    03/04/2011

ד"ר אני כבן 13 ,עשיתי אהבה עם גבר מבוגר ממני שקנה אותי בדגים שדג.הדבר מצא חן בעיני כך שאני עשיתי את זה איתו עוד כ-10 פעמים בחוץ.אולם כיום אני חושב יותר ויותר עליו.אני מרגיש שאני צריך אותו לצידי בתוכי ואני מפחד שמה הדבר לא בריא .ניסיתי להתחיל עם בנות בנות גילי אבל שאני איתן אני חושב על דבר אחר ,אני חושב כאילו אני במקומן בכל התחושות הפנימיות .
    מה אני עושה ד"ר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני לא בטוח מי אני האם אני בן או בת - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    04/04/2011

אני לא יודע אם עשית או הגבר עשה איתך.
    אתה לא באמת יודע עדיין מי אתה.
    ראוי שתקבל ייעוץ מאיש מקצוע ולא ממחשב.אם אתה רוצה קח את הפרטים של ק"שת בפורום. יהיו שם מי שיקשיבו לך ואולי אפילו יעזרו לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החיפזון מהשטן!

ד"ר אילן בירן
    09/04/2011

אתה בתחילת גיל ההתבגרות ולכן הכי חשוב שתקח את הזמן ותברר לעצמך - בלי חפזון ובלי לחץ - איך ומה מהנה ומגרה אותך ביחסי מין. נסה קשרים עם בנות ועם בנים אבל שמור על עצמאותך ואל תפתח יחסי תלות עם מבוגרים שינצלו אותך. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל! רציתי להוסיף ונמצאתי גורע!

ד"ר אילן בירן
    12/04/2011

כמובן שאכבד את בקשתך ולא אוסיף להשתתף בפורום שלך. כל טוב וחג שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החיפזון מהשטן! - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    12/04/2011

אילן בבקשה אל תהיה טרמפיסט בפורום שבניהולי. מספיק יש כל מיני שמנסים לקדם את עצמם על גבי הפורום.
    אם יש לך מה לאמר לי מצא אותי דרך הרשימה של איט"ם.
    קובי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו