מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני לא בטוח מי אני האם אני בן או בתולדמיר03/04/2011
ד"ר אני כבן 13 ,עשיתי אהבה עם גבר מבוגר ממני שקנה אותי בדגים שדג.הדבר מצא חן בעיני כך שאני עשיתי את זה איתו עוד כ-10 פעמים בחוץ.אולם כיום אני חושב יותר ויותר עליו.אני מרגיש שאני צריך אותו לצידי בתוכי ואני מפחד שמה הדבר לא בריא .ניסיתי להתחיל עם בנות בנות גילי אבל שאני איתן אני חושב על דבר אחר ,אני חושב כאילו אני במקומן בכל התחושות הפנימיות .
מה אני עושה ד"ר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא בטוח מי אני האם אני בן או בת - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל04/04/2011אני לא יודע אם עשית או הגבר עשה איתך.
אתה לא באמת יודע עדיין מי אתה.
ראוי שתקבל ייעוץ מאיש מקצוע ולא ממחשב.אם אתה רוצה קח את הפרטים של ק"שת בפורום. יהיו שם מי שיקשיבו לך ואולי אפילו יעזרו לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחיפזון מהשטן!
ד"ר אילן בירן09/04/2011אתה בתחילת גיל ההתבגרות ולכן הכי חשוב שתקח את הזמן ותברר לעצמך - בלי חפזון ובלי לחץ - איך ומה מהנה ומגרה אותך ביחסי מין. נסה קשרים עם בנות ועם בנים אבל שמור על עצמאותך ואל תפתח יחסי תלות עם מבוגרים שינצלו אותך. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל! רציתי להוסיף ונמצאתי גורע!
ד"ר אילן בירן12/04/2011כמובן שאכבד את בקשתך ולא אוסיף להשתתף בפורום שלך. כל טוב וחג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחיפזון מהשטן! - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל12/04/2011אילן בבקשה אל תהיה טרמפיסט בפורום שבניהולי. מספיק יש כל מיני שמנסים לקדם את עצמם על גבי הפורום.
אם יש לך מה לאמר לי מצא אותי דרך הרשימה של איט"ם.
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)