מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בנים במקלחתמירי04/04/2011
שלום,
יש לי 2 בנים - אחד בן 8.5 ואחד בן 5 ואני ועשה להם אמבטיה ביחד
הבן הגדול שלי מיידי פעם נוגע באיבר מין של אחיו - והוא מצחקק .. אני יודעת שזה מתוך סקרנות טבעית .. אבל מצד שני הוא אוהב להערטל מולו ולחשוף את איבר מינו.. שהוא יושב באמבטיה הוא יושב במין חשיפה כזאת מוגזמת של איבר מינו - לדוגמא עם 2 הבנים ישובים -אז הבן הגדול ישכב על הגב ויבליט את איבר מינו ....
זה מאוד מפריע לי - רציתי לשאול האם זה נורמלי - ההתנהגות של הילד שלי?
ודבר נוסף אני מאוד כועסת ואומרת לבן שלי שאני לא מוכנה שיעשה אמבטיה עם הבן הקטן -אבל בפועל אני עדיין עושה להם ביחד. אני מפחדת גם שהתגובה שלי לא מטיבה עם הילד - איך עליי להגיב ? (אני אומרת להם כל אחד נוגע באיבר שלו.... )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנים במקלחת - מירי
ד''ר יעקב מאיר וייל06/04/2011זיכרי כל אחד מהגברים עסוק בלחיות סביב הציר "שלי יותר גדול " ואז אולי אני יותר חשוב וחזק.
אין מענה על הנזק שאת חושבת שאת גורמת לו. זיכרי בנים רבים גדלו עם אמבטיות משותפות.
יש גם "יחד" משפחתי שאת יוצרת. מותר לך להעיר ששלו גדול וגם להם "יגדל" עם הזמן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)