מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשתאחת05/04/2011
ד"ר נכבד שלום רב,
אני בת 27, לאחרונה גילו אצלי וגיניסמוס, כי רק לאחרונה התחלתי לקיים יחסי מין, אך ללא הצלחה. יש לי בן זוג כבר 10 חודשים, די סבלני. אני סובלת מדימוי עצמי ירוד, ואני הכי חוששת שלעולם אצליח לקיים יחסי מין , אני חוששת שלא אוכל להיכנס להיריון. אני לא מצליחה להחדיר טמפון, אני לא מצליחה להחדיר אפילו אצבע. אני בתחילתו של טיפול סקסולוג וגם פסיכולוגי. אתה חושב שזה יותר מדי "מטפלים"? אני חוששת שזה לא יעבור לי. אני מפחדת לאבד את בן הזוג שלי יותר מכל ולא להצליח לשכב עם אף גבר. האם ידוע לך על הצלחות בנושא ללא התערבות כירורגית? אני לא רוצה לעבור ניתוח.
לתשובתך אודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רע לי מאוד!!!!
אחת05/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלציין
אחת05/04/2011בן זוגי כן מצליח להחדיר לי אצבע ואני נהנית מזה מאוד ואף מצליחה לגמור. מה יהיה איתי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בואגיניזמוס
ד"ר אילן בירן06/04/2011מורכב מ 2 תהליכי למידה מקבילים: את לומדת לכווץ ולהרפות את הנרתיק ולומדת להחדיר אצבע/ות ואח"כ פין לנרתיק הרפוי ללא כאבים. הכתובת לכזה טיפול - כפי שיעץ לך גם ד"ר וייל - היא סקסולוג התנהגותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת - אחת
ד''ר יעקב מאיר וייל06/04/2011הסיפור של "גילו אצלי " מתאים למחלות שאפשר לגלות אותן בבדיקת מעבדה.
לך יש קושי בקבלת חדירה לנרתיקך.
אני מקווה שטיפול סקסולוגי יעיל יאפשר לך לקיים משגל עם חדירה מלאה.
טיפול סקסולוגי עדיף על מיגוון טכניקות .
אין טיפול כירורגי נכון. יש כירורגים שיחתכו לך כן, אך לא בשביל בריאות ומחלה.
זיכרי לידה אחת מרחיבה את התעלה ואת הפתח ךתמיד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)