מכור ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכור ?
    חסוי
    06/04/2011

רציתי לדעת האם ניתן להתמכר לאוננות ?
    אני בן 18 בתול, אני מאוננן הרבה, בשבוע שעבר זה הגיע לשיא מוגזם לפעמים 4-5 פעמים ביום, אני פשוט נורא חרמן, כל פעם שקצת משעמם או שצריך לשבת ללמוד מתחילות לי מחשבות והוא נעמד והיד נשלחת, ומיד ריצה מהירה לשרותים או למחשב. כל פעם שאני גומר אני מרגיש רע עם עצמי כי אני יודע שזה לא בסדר. ביום שני האחרון החלטתי לשים לזה סוף והחלטתי שאני מנסה להפסיק, אז בנתיים הצלחתי מיום שני לא גמרתי אבל החרמנות לא עוזבת. כל הזמן אני ממש חרמן היד נישלחת ואז אני עוצר את עצמי. ככה זה היה כל היום אני מתחיל לאונן ואז נזכר ומפסיק. זה ממש קשה אני לא מרוכז. זה נורא... מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכור ?

הוספת תגובה

• מכור ? -מכור

ד''ר יעקב מאיר וייל
    06/04/2011

לפנות לטיפול. יתכן ותיעזר ותפסיק לאונן . יתכן ואפילו תמצא משמעות נוספת לזמן החולף ולביזבוז שב"שיחות" הזרע.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי את כוונתך.

חסוי
    06/04/2011

מה זאת משמעות נוספת ? והאם יש דרך ללא טיפול ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי את כוונתך. - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    06/04/2011

התמכרות לאוננות מוכרת לאנשי המקצוע. משמעות נוספת מעבר לזקפה ולשפריץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו