מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכור ?חסוי06/04/2011
רציתי לדעת האם ניתן להתמכר לאוננות ?
אני בן 18 בתול, אני מאוננן הרבה, בשבוע שעבר זה הגיע לשיא מוגזם לפעמים 4-5 פעמים ביום, אני פשוט נורא חרמן, כל פעם שקצת משעמם או שצריך לשבת ללמוד מתחילות לי מחשבות והוא נעמד והיד נשלחת, ומיד ריצה מהירה לשרותים או למחשב. כל פעם שאני גומר אני מרגיש רע עם עצמי כי אני יודע שזה לא בסדר. ביום שני האחרון החלטתי לשים לזה סוף והחלטתי שאני מנסה להפסיק, אז בנתיים הצלחתי מיום שני לא גמרתי אבל החרמנות לא עוזבת. כל הזמן אני ממש חרמן היד נישלחת ואז אני עוצר את עצמי. ככה זה היה כל היום אני מתחיל לאונן ואז נזכר ומפסיק. זה ממש קשה אני לא מרוכז. זה נורא... מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכור ? -מכור
ד''ר יעקב מאיר וייל06/04/2011לפנות לטיפול. יתכן ותיעזר ותפסיק לאונן . יתכן ואפילו תמצא משמעות נוספת לזמן החולף ולביזבוז שב"שיחות" הזרע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את כוונתך.
חסוי06/04/2011מה זאת משמעות נוספת ? והאם יש דרך ללא טיפול ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את כוונתך. - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל06/04/2011התמכרות לאוננות מוכרת לאנשי המקצוע. משמעות נוספת מעבר לזקפה ולשפריץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)