מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין לי חיי סקסאורן21/04/2011
שלום לך אני נשוי כ5 שנים יש לי 2 ילדים יש לי בעיה עם אישתי אנחנו מקיימים יחסי מין פעם ב 4 חודשים קשה לי עם זה היא אף פעם לא רוצה חשבתי שהיה לה גבר אבל לאחר בדיקה אין לה... אמרתי לה בואי נלך לטיפול היא לא רוצה... אני לא רוצה להמשיך את הזוגיות ככה מה יש לה ? ומה אפשר לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לי חיי סקס - אורן
ד''ר יעקב מאיר וייל21/04/2011סליחה שאני שואל אבל מה אתה עושה בחמש השנים האלה לגבי מין?
בלי קשר יופי שפנית. מגיע לשניכם חיי מין כזוג אבל אם היא לא רוצה אז עליך למצוא לעצמך פתרון. אם זה איתה או עם אחרת זה לבחירתך. השאלה מה יהיה עם שני הילדים שלכם היא טובה. שאל ותיענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי חיי סקס
אורן22/04/2011שלום לך בקשר לשאלתך אני בחמש שנים האלו רץ בין אישתי לבחורות אחרות או שכבר בכח כמובן בגבול אני פונה אליה לפעמים גם מיתיאש וממשיך לסבול בקשר לילדים אין לי הרבה מה לעשות אני כבר לא יודע מה לעשות עם אפשר תגיד לי מה עוד אפשר לעשות או שזה כבר אבוד?
מודה לך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי חיי סקס - אורן
ד''ר יעקב מאיר וייל22/04/2011כמו שזה נשמע יש לך בעיקר חיי "|אין זוגיות מינית". לדברייך אתה לא רצוי לא מקובל ולא מכיר את היותך נחשק. יתר על כן זוגתך אינה מתקשרת איתך כשותפה לחיי משפחתיים.
נכון יהיה לפנות יחד איתה לייעוץ כדי לנסות להבין מה "הסיפור" שלה. אולי ניתן לעזור לה אבל רק אם היא רוצה. אחרת אני בקצה הזה של המיקלדת חסר אונים.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטויות
אאא24/04/2011כל הייעוצים למיניהם והטיפולים הזוגיים והמיניים כדי לעורר חשק מיני לאישה שאין לה חשק זה עוזר כמו כוסות רוח למת. יש אנשים עם הרבה חשק ויש אנשים עם פחות או בכלל לא מה יש להבין "מה הסיפור שלה"?! ואם תבין מה הסיפור שלה אז מה זה יעזור? אין לה חשק, זה הסיפור שלה
כל הייעוצים האלה מתחילים וניגמרים בדיבורים נכנס מאוזן אחת יוצא מהשניה
ואתה דוקטור עושה ספורט באופן קבוע? יוצא לבלות באופן קבוע? אולי ניקח אותך לייעוץ וננסה לעזור לך בלהבין מה הסיפור שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטויות - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל24/04/2011אתה באמת רוצה להוכיח שאתה צודק
תחיה את חייך ואל תתערב לאנשים שרוצים למצוא פתרונות דרך הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הבעתי את דעתי
אאא25/04/2011וזאת לא רק דעה זאת עובדה
האם נעשה פעם מחקר כפול סמיות שיראה אם ה"טיפולים" האלה בכלל עוזרים?
זאת תעשייה ענקית שמוכרת אשליות והכי מגוחך שעוד מלמדים את זה באוניברסיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הבעתי את דעתי - אאא
ד''ר יעקב מאיר וייל25/04/2011מי שלא תהיה אני מסכים שזו תעשיה ענקית. אני מסכים שלעזור לאנשים אחרים זו מיומנות. היא נלמדת גם באוניברסיטה. זה לא תמיד עוזר באמת.
אך להביע דעה שפוסלת זאת על הסף זה קצת יומרני מצידך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא פוסל על הסף כל דבר
אאא26/04/2011אבל להבטיח ששיחות יתנו למישהי חשק מיני זאת אשליה
חוץ מזה אתה לא חושב שצריכים להוכיח יעילות של משהו לפני שמצהירים עליו כעוזר?
יש תעשיות ענקיות של רמאויות ואשליות בעולם ראה "צמיד איזון". אבל שזה בא מתוך אוניברסיטה ורפואה אני חושב שחובה לשים את הגבולות שצריכים להיות. כשחברות תרופות מפתחות תרופות חדשות הם צריכים לעשות מחקרים רבים כדי להוכיח שזה באמת עוזר. למה הטיפולים המיניים האלה שונים מהם?
לא משנה תעשה את החשבון שלך
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחושבת בדיוק כמו אאא
דליה28/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
דליה28/04/2011סוף סוף קצת מחשבה ביקורתית בים של חשיבה שטחית ופשטנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד - דליה ואאא
ד''ר יעקב מאיר וייל28/04/2011הביקורת באה ממקום של חוסר אונים. המיניות היא "מתנה" שחלקנו משתמשים בה. חלקנו לא מצליחים וזה משפיל ומתסכל.
שניכם צודקים בהסתכלות על השוק ועל השרלטנות. מצד שני מי שאין לו ורוצה להתחבר לכך צריך לחפש. החיפוש הוא בתוך ה"שוק". .כשיוצאים לדרך החיפוש צריך מידה של הרפתקנות ולא מעט מזל. אין תשובות מובהקות ומדיוקות. יש חיפוש ואימון במורה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דליה.
אאא01/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)