זהות מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהות מינית
    יובל
    25/04/2011

יעקב שלום,
    אני בן 24 ויש לי חברה. הבעיה שלי היא שיש לי עולם מיני "כפול": מצד אחד, במציאות אני נמשך לנשים, אני נמשך למראה שלהן, למבנה הגוף שלהן ולריח גופן. אין לי שום משיכה לגברים, ההפך כאשר אני רואה גבר, גם אם הוא נחשב מושך, דוחה אותי כל מחשבה מינית עליו.
    מצד שני עולם הדמיון: כל מה שאני רוצה הוא גברים, כאשר אני מאונן הדבר היחיד שאני יכול עליו הוא גברים (מקסימום קוקסינליות), סרטי הפורנו היחידים שאני רואה הם סרטי גייז או קוקסינליות וכאשר אני מנסה לחשוב על נשים זה מוריד לי את כל החשק.
    כאשר אני מקיים יחסי מין עם בת זוגתי, ברור לי ב100% שאני נמשך אליה, גופה הנשי מעורר בי תשוקה מינית, אבל אני יכול למצוא את עצמי "סוטה" במהלך יחסי המין למחשבה על גברים, אם כי אני משתדל לא לעשות זאת.
    דבר נוסף שיש לי הוא סוג של רטייה מאיבר המין הנשי, אני לא אוהב מין אוראלי (כשאני המבצע), איבר המין הנשי אינו מושך אותי. יכול להיות שזה המפתח לבעיה.
    קיים בי פחד מהתנסות מינית עם גבר, אני פוחד שזה יפר איזון פנימי שקיים בתוכי ובחיי. כמו כן, כפי שציינתי אני באמת לא מצליח להמשך לגברים במציאות. מצד שני קשה לי עם האמביוולנטיות הזו, יש לי הרגשה שאני מרמה, במיוחד את בת זוגתי.
    אשמח לשמוע לעצתך.
    בתודה מראש,
    יובל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית

הוספת תגובה

• זהות מינית - יובל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    25/04/2011

תהייתך אינה זרה להרבה גברים בעיקר אלו שעדיין לא התחייבו.
    אין לי עבורך תשובה סדורה שתפתור את העניין לתמיד.
    אתה נמשך לנשים מגורה מהן ומקיים איתן קשר מיני. אתה גם מתגרה מהחלקים הגבריים שמוצגים בסרטים פורנו שאתה רואה.
    אם בכלל אולי תיעזר בשאלה לא על מין אלא עם מי היית רוצה להמשיך ללכת בדרך-כבעל/ת ברית. עם מי עדיף לי להדקן זו שאלה שכדאי לשים לב אליה.
    ממי אני מתחרמן יותר זו שאלה זמנית-אחרי שגומרים הזיקפה יורדת והולכים לישון ,לרוב.
    נסה לשאול ליד מי אני מעדיף להתעורר בבוקר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתשובה

יבול
    26/04/2011

קודם כל אני מודה לך על ההתייחסות.
    תשובות לשאלות שהעלתה יש לי. מה שאני מנסה להבין הוא מה זה? מדוע זה קורה, גם אם לא ניתן לפתור את הבעיה אני רוצה להבין את הבעיה יותר לעומקה. האם יש ספרות מקצועית בנושא שתוכל להפנות אותי אליה.
    בתודה מראש, אורי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתשובה - אורי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    26/04/2011

אין תשובה פשוטה וחד משמעית לשאלתך. ההצעה הנבונה יותר קשורה להידברות עם איש מקצוע. שאלות בעלמא לא נותנות לך מענה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו