מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מבין מה קורה איתי...חבר28/04/2011
שלום דוקטור
אני בן 22 , סובל מבעיות תפקוד הפין.לעשות ביד אני מצליח אבל לקיים יחסי מין עד הסוף לא מצליח , כלומר כאשר אני מקיים יחסי מין עם בחורה, הפין יכול פשוט ליפול ואני לא מצליח לעמיד אותו חזרה . היו גם מקרים שמהתחילה לא עומד לי הפין , וזה אחרי חירמונים ,ואני רוצה סקס וחושב שמוכן אך מסתבר שלא עומד לי....הבעיה הזאת
עם כל הבחורות ...בבקשה דקטור תעזור לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מבין מה קורה איתי... - חבר
ד''ר יעקב מאיר וייל28/04/2011סך הכל הפין תקין בידך אך בשימוש עם בת זוג אתה מאבד את המתח הזקפתי. שווה אולי להעזר בתרופות "תוספי הדלק". פנה למרפאה מקצועית כך שלא תשתמש סתם בלי הדרכה.
איפה אתה גר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דוקטור
חבר30/04/2011שלום דוקטור
אני שמח לשמוע שיש לזה טיפול , אני אשמח מאוד אם תמליץ לי על מקום בו יעזרו לי אני גר בחיפה. תודה רבה .
אני קבעתי טור לרופה עור ו מין האם זה מקום נכון לגשת אליו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם סובלים מחרדות?
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)