מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לסבית?שרון11/05/2011
יש לי חברה טובה בת 40 גרושה שסיפרה לי שהיא נמשכת לבחורה. היא מעולם לא חוותה משיכה כזאת (היתה רק עם גברים). איך זה קורה פתאום באמצע החיים.לטענתה היא נמשכת רק לבחורה הזאת. מה בעצם קורה לה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסבית? - שרון
ד''ר יעקב מאיר וייל11/05/2011השאלה טובה.
האם היא מגלה בעצמה תכונות מיניות חדשות שלא ידעה עליהן? או אולי היא נמשכת לקירבה אפשרית או לתחושה של ביטחון והכלה שלא חוותה עם מגוון בני זוגה הגברים קודם?
אלו שאלות שבטח מלוות אותה ועליה לפותרן בהמשך דרכה בחיים.
מה זה עושה לך שיש לך חברה כזו? אולי זה פותח גם אצלך פתח לשאלות על עצמך לעצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אף פעם לא נמשכתי לגברים
יוסי19/05/2011הייתי בקהילה לטיפול באלכוהול ושם הכרתי הומו נשי ואני עדיין בקשר איתו ואני מרגיש טוב איתו ויש לי רגשות אליו איך זה אפשרי?
אני לא בן זוג שלו והקשר שלנו הוא רגיל אני מפחד לספר לו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שרון
קש"ת11/05/2011היי שרון,
את מספרת על חברה טובה שבגיל 40 סיפרה לך על משיכה מינית שונה מזו שהיתה לה בעבר. אין ספק שזה דבר מפתיע, במיוחד אם מדובר בחברה טובה, שהכרת עד עכשיו באופן מאד מסוים ופתאום את צריכה להתרגל למציאות אחרת לגביה.
יחד עם זאת, מדובר במשהו שהיא מרגישה והיא עוברת בעצמה, והוא לגיטימי לחלוטין. זה בהחלט יכול לקרות, שברגע מסוים בחיינו אנחנו רוצים להתנסות בדברים חדשים או אפילו מחליטים "להוציא מהארון" משהו שהיה חבוי בו, אולי אפילו במשך שנים, אולי אפילו כל החיים. גם אם זה משהו חדש לגמרי עבורה, זה טבעי וזה יכול לקרות. נסיון מסוים או חוויה מסוימת יכולים להביא לכך, או אולי אפילו חשיבה עצמית והחלטה לתת חופש לרגשות האלה - כל אלה יכולים להביא לשינוי כזה, אפילו שהוא נראה בעינייך מאד משמעותי וכמעט בלתי אפשרי.
אני מעריך אותך על כך שאת מתעניינת עבורה, או אולי אפילו עבור עצמך. רק חשוב לומר - זה שהדבר קרה לחברה טובה, לא אומר בהכרח שהוא יקרה גם לך. זה גם לא אומר שלא, אבל בשורה התחתונה - מה שיקרה, יקרה לטובה. קבלי את זה כך.
טל - קש"ת
קשב ותמיכה לקהילה הגאה
077-5141321* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)