החשק לא חוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החשק לא חוזר
    אלון
    25/05/2011

שלום נטלתי פרופסיה שזו תרופה לשיער במשך 8 שנים מגיל 17 בהתחלה הרגשתי ירידה קלה בחשק המיני אבל אמרו לי שזה כנראה פסיכולוגי הצלחתי לתפקד מינית אבל כל שנה חשתי בהידרדרות קלה לאחרונה הרגשתי שאין לי בכלל חשק והזיקפה שלי חלשה מהרגיל הפסקתי את התרופה לפני 3 חודשים והכל נשאר אותו דבר בלי חשק ובלי זקפה היום אני צריך לקחת תרופות שיעזרו לי בגלל שהתרופה הרסה לי את יכולת המינית שלי אם תוכלו לעזור לי ולתת לי עצה זה יהיה מצוין תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החשק לא חוזר

הוספת תגובה

• החשק לא חוזר - אלון

ד''ר יעקב מאיר וייל
    25/05/2011

נכון יהיה לפנות לרופא אנדוקרינולוג ולבצע בדיקות הורמונאליות מתאימות. ולקבל את הערכתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התרופה הזאת היא אסון

אבי
    30/05/2011

אני לא מבין למה עדיין לא הורידו אותה מהמדפים
    כניראה שמה שלא הורג זה לא נורא בשביל משרד הבריאות
    ואתה בכלל מפתיע אותי, הגוף שלך מאותת לך כל שנה ירידה בחשק ובזקפה ואתה ממשיך לקחת אותה כאילו כלום, זה לא פסיכולוגית זה תופעת לוואי של התרופה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו