טיפול מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול מיני
    מישהי
    27/05/2011

שלום רב,
    אני שייכת לקופ"ח כללית (מושלם) ובן זוגי לקופ"ח לאומית. שנינו מירושלים בגילאי 25 בריאים. בזוגיות אוהבת כשנה ו 4 חודשים. לבן זוגי יש בעיה של זיקפה, לא עומד לו, וצונח לו, וזה מפריע לקיום היחסים המיניים בינינו וזה כך אצלו מההתחלה וגם לפני הזוגיות איתי. אני בחורה מאוד מינית, מאוד אוהבת ריגושים במיטה, ויחסי המין בינינו מגוונים ואני מאוד פתוחה מינית ואנו מנסים הרבה דברים, אבל אני מוצאת את עצמי לאט לאט מתוסכלת מהמצב, מעל לחצי מהפעמים הוא לא גומר, התהליך מהיר מאוד (אין זיקפה), ולא תמיד הוא נענה לקיום יחסים איתי עקב הבעיה הפיזית הזו (הוא כן בחור מיני אבל ברור לי שלמצב יש השפעה עליו). אני מאוד אוהבת אותו וגם הוא מאוד אותי ויש לציין שלמרות הכל אני מאוד מאוד נהנת מהיחסים המיניים ותמיד רוצה עוד איתו, יש בינינו אינטימיות טובה, פתיחות ואנחנו קרובים. אבל לאחרונה אני מרגישה שכאילו נגזר עלי לוותר על האופי הפרוע מינית על הריגוש ועל ההנאה הזאת כי זה לא אפשרי פיזית כשאין זיקפה, והעבודה עליה קשה מאוד. שכנעתי אותו שדי, הגיע הזמן כבר לטפל, והלכנו היום לאורולוג שנתן בדיקות וויאגרה. במקביל הייתי רוצה להתחיל טיפול מיני, אני חושבת ששנינו צריכים את זה גם בנפרד וגם יחד. האם זה משנה שכל אחד בקופ"ח אחרת, אני רוצה שנטופל אצל אותו מטפל/ת. ראיתי שאתה מקבל בכללית ורציתי לקבוע פגישה ראשונה לבד איתך. ושגם הוא לפחות זמן מסויים ידבר איתך לבד- ההבדל בין קופ"ח מהווה בעיה? אני לחוצה קצת מכל המצב, כי זה תמיד היה באוויר- דיברנו על זה וחשבתי אולי זה יעבור, ועצם הפניה לטיפול גורמת להשלים עם בעיה שמפחיד אותי ההשלכות של הטיפול על הזוגיות, הביטחון העצמי של בן זוגי, והשלמה עם קיום בעיה שמפריעה לי, המיניות חשובה לי, ואני מאוד אוהבת את בן זוגי.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול מיני

הוספת תגובה

• טיפול מיני - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    28/05/2011

שאלתך בהירה ומנוסחת היטב. בואי לדבר ביחידות וגם הוא מוזמן להגיע איתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו