מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דו מיני - האם אני משקר לעצמי?סתם אחד29/05/2011
שלום רב,
יש נושא שקצת מטריד אותי. אני יודע שאני נמשך לנשים וגברים כאחד. שניהם מחרמנים אותי וגורמים לי להנאה מינית. אך יש עניין שמפריע לי, איך יכול להיות שכשזה קשור לנשים כל מה שאני רוצה זה לזיין אותן ואילו שכשזה קשור לגברים כל מה שאני רוצה זה שיזיינו אותי.
האם יכול להיות מצב כזה של דו מיני שהוא פסיבי בקשר שלו עם גברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דו מיני - האם אני משקר לעצמי? - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל31/05/2011תשובתך לשאלתך מייצגת את המציאות.
אתה בשלב שחושב :או שאני דופק או שדופקים אותי.
זו עמדת פתיחה טובה לחיפוש אחרי חלקים נשיים וגבריים בך ולאו דווקא דרך הפורקן המיני.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
קש"ת05/06/2011ראשית אני רוצה לומר שאתה לא "סתם אחד", אתה אתה.
שנית, שלא כמו בתשובה שמעלי אני ממש לא אוהבת את השימוש במילים מהשורש ד.פ.ק. שיש בהן מן האלימות והניצול. אני חושבת שאין סתירה בין שתי הפרקטיקות שתארת, בין מין וגינאלי למין אנאלי. אם שתיהן גורמות הנאה, אז למה לא להנות מהן? אם מה שמרגיש לך נכון זה להיות הצד הפסיבי בקשר עם גבר והצד האקטיבי בקשר עם אשה, אני לא חושבת שיש כאן איזו שהיא בעיה. כל עוד הדברים נעשים תוך כבוד הדדי ושמירה על הבריאות של כל הצדדים, זה מה שכיף לך ואתה לא חייב הסברים לאף אחד.
אם אתה רוצה לשוחח עם אחד ממתנדבינו אתה מוזמן להתקשר לקש"ת קו הקשב לקהילה הגאה בימים א'-ה' בין השעות 19:00-22:00 ל 077-5141321
שלך
עדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)