מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבל מאודאנונימי04/06/2011
שלום, אני בן 13.7 ויש לי שני דברים שברצוני לציין ואז יש לי שאלה.
1. כשאני צופה בסרטי פורנו, הבנות לא מגרות אותי בכלל, אבל אני מגורה מבנות שאני מכיר ואני מאוהב בבנות.
2. בפורנו, אני יותר מגורה מאיברי מין גבריים ולכן רואה פורנו של גייז.. ואני מפנטז לפעמים על חברים, אבל אני גם מגורה מאוד מבנות שאני מכיר ויש לי רגשות עזים רק לבנות!!
אז השאלה שלי היא כזאת: האם אני גיי?? או בי-סקסואל? מה שסיפרתי מצביע על הרבה סתירות ואני מאוד מבולבל..כל מה שסיפרתי מצביע עליי כגיי או כבי סקסואל?
אשמח לתשובה, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבל מאוד אנונימי
ד''ר יעקב מאיר וייל04/06/2011קרא את תשובתי לשאלה הקודמת של אחד שכמוך מבולבל מאותו נושא.
יש לך זמן ואתה לא חייב להתחייב לזהו.
תהנה לגדול וןלחוות את צמיחתך.
תן לדרך להוביל אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
קש"ת05/06/2011שלום
אתה חווה עכשיו חוויות חדשות ומסעירות וחוקר בעצמך צדדים שלא הכרת קודם. וזה טוב ונכון, לעיתים מבלבל, אבל מרגש ומסקרן. אני לא רואה סתירה בתיאור שלך. אפשר להתגרות ולהתאהב בנשים ולפנטז ולהתגרות מבנים כשאתה צופה בפורנו. אם מקבלים את הדבר כעובדה ולא שופטים לכאן או לכאן אפשר גם ליהנות מזה. אני חושבת שלא חייבים להחליט ולקבוע כעת תואר כלשהו. ייתכן שאתה ביסקסואל ויתכן שלא .הדבר החשוב הוא שתקבל את עצמך כפי שאתה ותלך עם מה שאתה מרגיש כל עוד זה עושה לך טוב.
אם תרצה לשתף ולהתייעץ עם אחרים בני גילך החווים חוויות הדומות שלך אני ממליצה לך להיכנס לאתר של איג"י –ארגון הנוער הגאה תמצא שם מגוון של פורומים ייעודיים וכלליים. אתה גם מוזמן תמיד לשוחח עם מתנדבים מאצלנו בקש"ת – קו התמיכה של הקהילה הגאה בימי א'-ה' בין השעות 19:00-22:00 בטלפון 077-5141321
שלך
עדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)