מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 28עמית05/06/2011
שלום, אני בן 28, חילוני ובחיים לא הייתה לי מערכת זוגית והתנסות מינית מכל סוג, לעיתים אני נוהג להסתכל על פורנו הומוסקסואלי. בעבר הייתי דלוק על כמה וכמה בחורות אך אף פעם לא הצלחתי לקדם את הקשר איתן. כיום יש לי די הרבה ידידות טובות אך אני עדיין מתקשה ביצירת קשר חברי עם גברים (יש לי חבר טוב גבר אחד).
שאלתי היא מה אני אמור לעשות כדי להפסיק להימשך לגברים שזה כנראה הדבר שמונע ממני ליצור קשר משמעותי ומיני עם נשים? אולי זו שאלה מגוכחת אך במציאות אני לא מעוניין ליצור קשר מיני עם גברים. אולי אני מכחיש או שאני לא אני לא רוצה להתמודד עם כל ההשלכות של המעשה וההחלטה אבל זוהי הרגשתי.
אני לא מצפה לתשובת קסמים אבל בבקשה תיתן לי את חוות דעתך ואולי דרכי התמודדות או פיתרון בנושא.
מחכה לתגובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 28 - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל06/06/2011עמית,
אני מבולבל משאלתך. לא ברור לי אם יש לך מיניות בינך ובינך? על מה אתה מפנטז כשש ואם אתה מאונן.
הנושא של מימוש קשר זוגי עם בן/ת המין השני מחייב קשר בינאישי לעומת זאת המין והמתח והפורקן מתקיימים גם בלי קשר.
אני לא יודע למה לענות בשאלתך בהיעדר פרטים עליך מי אתה וכו'.
איפה המין שלך היום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עמית
קש"ת06/06/2011היי עמית,
ראשית אני מחזק אותך על האומץ לכתוב את הדברים ולחשוף פרטים מחייך, אפילו אם זה נעשה באופן אנונימי ואין שום דרך לדעת מי אתה. בכל זאת מדובר כאן במשהו שאתה כותב ומשתף, אז כל הכבוד.
בנוגע לדברים שרשמת, אני חושב שאין תשובה ברורה וחד משמעית. נטייה מינית ומשיכה מינית איננה דבר מדעי שיש לגביו תשובות מדויקות, ואתה מתאר בדיוק את מה שרבים עוברים - התלבטויות, חששות, רצון להחליט או לא להחליט. כל אלה הם דברים טבעיים שעוברים עליך, ואתה צריך להיות שלם עם עצמך. זה בעצם המפתח - תהיה אתה, תהיה שלם עם עצמך, ותעשה את הבחירות שעושות לך טוב בחיים וגורמות לך להרגיש טוב עם עצמך. להרגיש בטוח.
אתה מוצא את עצמך מגורה מגברים או נמשך לגברים, ומצד שני רוצה מערכת יחסים זוגית ומינית עם נשים. האם אתה ביסקסואל? או הומוסקסואל שלא רוצה להיות הומוסקסואל? שוב אני אומר - אין לי בהכרח תשובה בשבילך. כתבת שלא היתה לך התנסות - אולי כדאי בכל זאת לנסות? אתה יכול לנסות להיות עם אישה, אתה יכול לנסות להיות עם גבר - ולראות מה עושה לך טוב. זה יעזור לך להחליט. וגם בעניין הזה חשוב שתדע - אתה לא חייב להחליט, ואתה גם לא חייב בהכרח לבחור. יש אנשים רבים שאוהבים להתנסות בהכל, ובסופו של דבר אין וודאות במי הם יתאהבו ועם מי הם ישכבו יותר - עם אישה או עם גבר.
ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא להרגיש משוחרר ולא לתת לעצמך להחליט תחת לחץ כלשהו. תהיה אדון לעצמך, ותחווה חוויות שאתה בוחר לחוות, ואחריהן תוכל לראות איך אתה ממשיך הלאה.
אם תרצה לשתף עוד אתה מוזמן לפנות אלינו, גם טלפונית ב0775141321 בימים א-ה בין השעות 19-22.
בהצלחה!
טל - קש"ת - קשב ותמיכה לקהילה הגאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)