מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שריפה בקיום יחסי מיןטום06/06/2011
שלום,
יש לי חבר כבר 10 חודשים (אנחנו שני בנים), בזמן האחרון כל פעם שאנחנו מנסים לקיים מין אנאלי ממש ממש שורף לחבר שלי בפי הטבעת ברמה שאנחנו לא יכולים להמשיך.
אנחנו משתמשים בחומר הכי יקר של חברת איי די וכבר קנינו שלוש סוגים שונים
וגם ניסינו להחליף קונדומים...
נשמח לקבל עצה טובה :)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריפה בקיום יחסי מין - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל06/06/2011טום,
אני מצטער לא יודע לתת תשובה. בטח מישהו מקש"ת יתחבר להציע משהו מיומן. כמו שזה נראה באתר הם ישמחו להועיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן טום
קש"ת06/06/2011היי טום,
לצערי דווקא מי שאמור לייעץ בנוגע למיניות אינו מתערב כאן, וזה לא משנה שאתם זוג בנים שמקיימים יחסים אנאליים או אם הייתם גבר ואישה שמקיימים יחסים אנאליים.
אם מדובר בתחושה שאיננה בעייה רפואית כלשהי, ייתכן שעדינות וזהירות יתרה יועילו במקרה הזה. אני לא נכנס לפרטים טכניים, אולם חשוב לומר ששרירי פי הטבעת עדינים ורגישים מאד ולכן חשוב שתהיה הכנה טובה ושימוש בחומרים נכונים, כפי שאתה אומר שעשיתם.
אם בכל זאת מדובר בבעיה רפואית כלשהי, לצערי אני לא רופא, ולא בקיא בהכרח בתופעות רפואיות כאלה או אחרות, ולכן הייתי מציע לכם כן לגשת לבדיקה רפואית ולהתייעץ על כך, ולא כאן בפורום. תוכלו לקבל מידע ממישהו מוסמך, כי ייתכן ויש כאן משהו בריאותי ולא רק עניין שקשור לתיפקוד מיני. גם רופא משפחה יוכל לתת טיפול ראשוני כלשהו, או אולי להפנות לרופא מקצועי בקיא יותר.
על פניו נראה כי אם משתמשים בחומר סיכה טוב, לא אמורות להיות בעיות כלשהן. אבל כל גוף הוא גוף אחר ושונה, והתחושות והתופעות הן מאד אינדיבידואליות ויכולות להיות שונות מאדם לאדם. לכן אני באמת מציע שתפנו לקבל ייעוץ מוסמך - זה יעזור לכם לפתור את העניין ולשפר את חיי המין שלכם, שהם דבר מאד חשוב במערכת היחסים. אני בטוח ששניכם רוצים פתרון לעניין. ועל כך אני מחזק אתכם!
בהצלחה!
טל - קש"ת - קשב ותמיכה לקהילה הגאה
077-5141321* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריפה בקיום יחסי מין - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל20/06/2011טום שלום מה דעתך לוותר קצת על הצורך בחדירה ולתת לאיזור הערווה מעט מנוחה.
ראוי גם להתייעץ באיש מקצוע אם זה לא הועיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)