חדירה הומוסקסואלית אנאלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדירה הומוסקסואלית אנאלית
    חסוי
    07/06/2011

דוקטור שלום. אני חייב עזרה. קיימתי יחסים הומוסקסואליים עם עוד שלושה גברים יחד. במהלך האורגיה , בעודי מעניק סקס אוראלי לאחד הגברים, חדרו אלי יחד לפי הטבעת שני הגברים האחרים בעת ובעונה אחת. לא יכולתי לעצור את זה למרות שמאוד כאב לי , אך לאחר ששניהם גמרו בתוכי ויצאו ממני. שמתי לב שפי הטבעת שלי התרחב ואינו נסגר. זה לא נוח לי כי בתחילה נזל ממני זרע לאחר קיום יחסי המין, אבל עד למחרת ממשיך ונוזל ממני חומר כלשהו סמיך (לא צואה).אני שם בנתיים תחבושת של נשים. עברו כבר יומיים ופי הטבעת שלי עדיין רחב. אני חייב לציין שבד"כ אני נחדר על ידי גבר אחד , אבל לאחר מספר שעות פי הטבעת נסגר . מה עלי לעשות אני מתבייש לגשת לרופא, ואני מפחד לקיים יחסי מין שמא המצב יחמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חדירה הומוסקסואלית אנאלית - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    20/06/2011

חסוי נחדר. אם הרחיבו לך את פי הטבעת יותר מיכולתו להתכווץ לגודלו הטבעי כדאי לעשות תרגילי כיווץ סוגרים.
    אם זה לא מועיל פנה לרופא גסטרו אנטרולוג. אני בטוח שידידינו מקשת שעוקבים אחרי המדור ישמחו לכוון אותך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו