חרדה ולחץ בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה ולחץ בהריון
    שרית
    17/07/2011

היי, אני בסוף הריון ראשון, שבוע 39. השבועיים האחרונים היו קשים מנשוא, שעות רבות של בכי, פאניקה, לחץ, למרות שההריון תקין, הבית מושלם, זוגיות תומכת...
    אני לא מוצאת את עצמי, הלחץ והחוסר אונים גורמים לדיכאון, ולתחושה קשה שאני יורדת מהפסים...מישהי חוותה משהו דומה? מה אפשר לעשות לשיפור המצב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה ולחץ בהריון

הוספת תגובה

• חרדה ולחץ בהריון - תגובה

ד''ר גיל הלפרין
    19/07/2011

לשרית שלום, התחושה של "ירידה מהפסים" מאפיינת מצבי חרדה ובמובן מסויים עשויה להעיד על כך שאכן מדובר בחרדה. השבועות האחרונים של הלידה יכולים להיות נקודת לחץ שמושפעת הן מהצפיה ללידה וההורות והן מהעומס הגופני של השלב הנוכחי. בשלב מתקדם זה מומלץ לנסות לחשוב באופן חיובי על ההיבטים החיוביים של הלידה וההורות כמו גם על התינוק/ת שצפויים להגיע. תרגילי הרפיה, יוגה להריון ושיחה עם חברה או בת משפחה גם חשובות למערך התמיכה.
    באם תחושותייך ימשכו להפריע בעצמה כזו גם בשבועות שלאחר הלידה מומלץ אז להתייעץ עם פסיכולוג.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו