מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה מאי הצלחה להכנס להריוןפסימית21/08/2011
שלום לכולם,
אני ובעלי מתכננים הקמת משפחה .
ישנה בעיה קריטית שאני מאוד חרדתית מחלילה לא להקלט מהר מכיוון שחברה קרובה ועוד חברות מסביב שעברו לצערי חוויות לא נעימות עם קשיים ביכולת להכנס להריון ואני הייתי שותפה לתחושותיהן.
אני יודעת שלחץ הוא קריטי באי יכולת להכנס להריון, ואני כל הזמן מנסה להדחיק את המחשבות השליליות הללו גם בחיזוקים מעצמי וגם מהסביבה הקרובה שלי כמו בעלי , אמא וחברה טובה .
אני בחורה מאמינה שבאמת מצד אחד אומרת הכל מכתוב ומה שצריך לקרות יקרה ובזמן שלו ומצד שני ממש נכנסתי לאובססיה של חרדה מסוג זה.
הכמיהה הרצון העז להביא ילדים לעולם מהווה עמה פחד גדול שחלילה לא נצליח.
יש לציין שהחרדות אינן מושפעת מכך שאני חוששת לפחות (לא כרגע )מהלידה עצמה או מגידול של ילד או איך אתפקד כאמא.
האם זה נורמאלי? האם אני צריכה אולי עזרה מקצועית?
תודה לכולם
שיהיה שבוע מקסים ורק בשורות טובות , אמן!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה מאי הצלחה להכנס להריון - תגובה
ד``ר נועה ברק22/08/2011שלום לך
את מתארת חרדה גבוהה אבל לא ציינת אם ניסית להרות. אם את מנסה ולא מצליחה אפשר להתמודד עם הלחץ ועדיף בטיפול. אם עדיין לא ניסית ואת בחרדה ממליצה מאוד שתפני כדי לברר את עצמת החרדה ואת סיבותיה שלעיתים הן עמוקות יותר ממה שנדמה בהתחלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)