חרדה מאי הצלחה להכנס להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מאי הצלחה להכנס להריון
    פסימית
    21/08/2011

שלום לכולם,
    אני ובעלי מתכננים הקמת משפחה .
    ישנה בעיה קריטית שאני מאוד חרדתית מחלילה לא להקלט מהר מכיוון שחברה קרובה ועוד חברות מסביב שעברו לצערי חוויות לא נעימות עם קשיים ביכולת להכנס להריון ואני הייתי שותפה לתחושותיהן.
    אני יודעת שלחץ הוא קריטי באי יכולת להכנס להריון, ואני כל הזמן מנסה להדחיק את המחשבות השליליות הללו גם בחיזוקים מעצמי וגם מהסביבה הקרובה שלי כמו בעלי , אמא וחברה טובה .
    אני בחורה מאמינה שבאמת מצד אחד אומרת הכל מכתוב ומה שצריך לקרות יקרה ובזמן שלו ומצד שני ממש נכנסתי לאובססיה של חרדה מסוג זה.
    הכמיהה הרצון העז להביא ילדים לעולם מהווה עמה פחד גדול שחלילה לא נצליח.
    יש לציין שהחרדות אינן מושפעת מכך שאני חוששת לפחות (לא כרגע )מהלידה עצמה או מגידול של ילד או איך אתפקד כאמא.
    האם זה נורמאלי? האם אני צריכה אולי עזרה מקצועית?
    תודה לכולם
    שיהיה שבוע מקסים ורק בשורות טובות , אמן!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חרדה מאי הצלחה להכנס להריון - תגובה

ד``ר נועה ברק
    22/08/2011

שלום לך
    את מתארת חרדה גבוהה אבל לא ציינת אם ניסית להרות. אם את מנסה ולא מצליחה אפשר להתמודד עם הלחץ ועדיף בטיפול. אם עדיין לא ניסית ואת בחרדה ממליצה מאוד שתפני כדי לברר את עצמת החרדה ואת סיבותיה שלעיתים הן עמוקות יותר ממה שנדמה בהתחלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו