סיוטים בלילה על דימומים והפלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיוטים בלילה על דימומים והפלה
    גיתית
    26/08/2011

המקרה שלי קצת מוזר.לפני כשלושה חודשים הייתי בהריון שהסתיים בהפלה טבעית בשבוע 6. יום לפני שהיה לי דימום, היה לי חלום בלילה שבו אני מדממת ואכן יום למחרת התחיל אצלי דימום וזה יסתיים בהפלה.
    כרגע אני שוב בהריון שבוע 9 והחלומות על דימומים לא מפסיקים. מידי כמה ימים יש לי חלום שאני מנגבת עם נייר טואלט ורואה דם ואז אני מתעוררת. אני ממש בחרדות מכך מפני שהחלום בהריון הקודם יתממש. האם יש דרך להפסיק את הסיוטים האלה, האם זה טבעי, מה לעשות?.
    אני רק רוצה לציין שעל פניו נראה שההיריון תקין (פעם אחרונה נבדקתי לפני שבועיים וראו דופק), החלומות התחילו לי מיד כשגליתי על ההיריון החדש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סיוטים בלילה על דימומים והפלה - תגובה

ד``ר נועה ברק
    28/08/2011

שלום גיתית
    החלומות שאת מתארת יכולים להיות קשורים לחרדה שלך. מכיוון שהיתה הפלה , את חוששת שגם הפעם תהיה הפלה.
    החלומות הם תמונה של חיי הנפש. ממליצה שתפני לטיפול אם החלומות ממשיכים להטריד ואת לא מצליחה להרגע
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו