קונפליקטים -הריון ראשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונפליקטים -הריון ראשון
    רגב
    15/09/2011

שלום רב,
    אני לא יודעת אם הפורום הזה פעיל עדיין אבל אני אנסה בכל זאת....אני בהריון ראשון בת 31 חודש רביעי, לאחרונה התגלתה אצלי היפרדות קרומים שהצטמצמה מעט ועתה היא 13X84 מ"מ, הבנתי שזה לא מעט, בנוסף יש לי גם שליה נמוכה. מאז שגיליתי את זה נכנסתי לדכדוך לגביי הכל הזוגיות שלי הלימודים והקריירה, פתאום אין לי את עצמי בכלל ואני לא יודעת מה קרה, בעקבות המצב אני ובן זוגי גם לא יכולים לקיים יחסים ונראה לי שזה מרחיק אותו ממני...אני לא יודעת מה קרה אבל אני לא מצליחה לצאת מהמצב הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קונפליקטים -הריון ראשון

הוספת תגובה

• קונפליקטים -הריון ראשון - תגובה

ד``ר נועה ברק
    16/09/2011

שלום רגב
    את מתארת סימפטומים שיכולים להצביע על דכאון . יש שינוי מאוד גדול בחייך ושינויים יכולים ליצור מתח ותגובות רגשיות קשות גם אם הם שינויים רצויים וחיוביים. יתכן גם שההבנה שלא הכל מושלם השפיעה עליך . תגובות כאלו הן טבעיות, אינן מצביעות על חולשה נפשית או על הפרעה קשה.ממליצה בחום שתפני לטיפול כדי לעבד את רגשותייך ולהמשיך בהריון בתחושה טובה יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו