התקפי חרדה אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי חרדה אחרי לידה
    חן
    14/12/2011

שלום
    אני שבועיים וחצי אחרי לידה, לידה שניה (וטבעית)
    לקראת סוף ההריון ובשבועיים וחצי שאחרי הלידה אני חווה מדי פעם (אחת לשבוע בערך) מעין התקפי חרדה (חושבת שזה התקפי חרדה)
    אני מרגישה לחץ בבטן, ומזיעה מעט ונהיה לי חם בגוף ואני מתחילה להלחץ ולנשום עמוק!!
    אני ממש מתעוררת מזה ולא מצליחה לחזור לישון, למרות העייפות
    המצב רק מלחיץ אותי יותר ואני נכנסת ללילה מלא חרדה..
    קראתי באינטרנט שזה די שכיח אחרי לידה, ורציתי לדעת אם אכן מה שאני חווה שכיח, ואם כן- מתי אני צריכה להתחיל לטפל בזה- מתי זה אמור לעבור לי? מתי אני צריכה להתחיל לחשוש אם ההרגשה לא עוברת..
    חשוב לי לציין שאין בי שום רגשות עצבות או דיכאון, לא חוויתי טראומה בלידה.. ובאמת שהכל תקין (מה שעוד יותר מלחיץ אותי)
    אני גם מניקה- ורציתי לדעת אם יש איזה תרופה או משהו שאני יכולה לקחת לעזור לי בהתקפים מסוג אלו- בלי שיפגעו לי בתינוקת...

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי חרדה אחרי לידה

הוספת תגובה

• התקפי חרדה אחרי לידה - תגובה

ד``ר נועה ברק
    15/12/2011

שלום לך
    התופעות שאת מתארת יכולות להיות תוצאה של שינויים הורמונלים הקשורים לתקופה שלאחר לידה.
    את יכולה לנסות תכשירים טבעיים כמו רסקיו. תרופות הרגעה אינן מומלצות אם את מניקה.
    במידה והתופעות ממשיכות כדאי לפנות לאיש מקצוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו