מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש מהיריון - צריכה עזרה .דנה25/12/2011
שלום,
המחזור האחרון שלי היה ב21 בנובמבר והסתיים ב24 בנובמבר.
ב25 בנובמבר קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם חבר שלי שלוש פעמים ברציפות. יום לאחר מכן בערב לקחתי פוסטינור.
כל שאר הפעמים שקיימנו יחסי מין היו עם קונדום, ופעם אחת ממש לכמה שניות בלי קונדום ואז ישר אחרי זה שמנו את הקונדום.
אני ממש מפחדת שאני בהיריון, והמחזור לא מגיע... יש סיכוי שהפוסטינור גורם למחזור שלי להתעכב? אני ממש חוששת.... ויכול להיות שזה גם פסיכולוגי, שמרוב שאני מפחדת שאני בהיריון אז המחזור לא מגיע? מה אתם מציעים לי לעשות.... אני אובדת עצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש מהיריון - צריכה עזרה . - תגובה
ד``ר נועה ברק29/12/2011שלום דנה
מתח נפשי יכול לגרום לעיכוב המחזור.
פחות סביר שזו תופעה הקשורה בפוסטינור.
האם עשית בדיקת הריון?.. גם ערכה ביתית יכולה לתת לך תשובה........
ממליצה שתבדקי אם את בהריון ואם לא תוכלי להרגע ואולי יגיע מחזור.
במידה והבעיה ממשיכה, מומלץ שתפני לרופא נשים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)